Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Online közvetítjük: Fotóhajó Workshop

2011, May 8 @ 13:00 - 21:00 UTC+0

Free
rubinhajo_image.jpg

A rendezvény 3 előadását online is közvetítjük (a dunai térerő függvényében, annak hiányában felvételről, utólag is megnézhető majd). Pontos program a mellékletben található.
Itt lépj be (Kell a beceneved, jelszóként semmi és OK.)

A rendezvény 3 előadását online is közvetítjük (a dunai térerő függvényében, annak hiányában felvételről, utólag is megnézhető majd). Pontos program a mellékletben található.

Itt lépj be (Kell a beceneved, jelszóként semmi és OK.)

A rendezvény exkluzív környezetben kerül bemutatásra, idei első egynapos workshopunk rengeteg újdonsággal jelentkezik. Az előadásoknak és gyakorlati bemutatóknak a Rubin rendezvényhajó biztosít színhelyet, mely a budapesti kikötőből Szentendréig viszi el a FotóHajó utasait, ahol meglepetés programokkal kedveskedünk workshopunk résztvevői számára. A visszafele vezető úton amellett, hogy folyamatos fotótémákat és továbbképzési lehetőséget biztosítunk, egy exkluzív koncerttel emeljük tovább az esemény rangját. Itt nem csak fényképezni lehet majd, hanem egy pohár ital mellett a résztvevők megoszthatják egymással a napi tapasztalataikat és élvezhetik a minőségi zene által nyújtott örömöket és kikapcsolódást.
A tematikus előadásokat és gyakorlati bemutatókat a magyar fotós szakma elismert tagjai tartják meg, az első FotóHajó az emberábrázolásra és a tárgyfotózásra helyezi a hangsúlyt. A szakmai támogatók által bemutatott technológiákat a résztvevők azonnal testközelből próbálhatják ki, míg a neves fotóművészek által megosztott tapasztalatokból remélhetőleg mindenki számára maradandó tanulságok vonhatóak le. A workshopunk által megszerezhető, hosszútávon kamatoztatható tudás és információ bizonyosan minden résztvevő számára érezhető változást hozhat saját karrierje szempontjából.

Május 8-i rendezvényünkön nem csak a fotótechnika rejtelmeibe avatjuk be a kedves látogatóinkat, hanem reményeink szerint egy igazán élmény dús napot tölthetünk együtt, mi a fotózás szerelmesei.

A FotoHajó 2011-re előzetes regisztráció útján lehet jelentkezni, mely megtehető a prophoto.hu weboldal jelentkezés menüpontja alatt.

Részvételi díj:Bruttó 10 000Ft, mely részben levásárolható partnereinknél.
A szakmai bemutatókon és előadásokon való részvételen felül a belépő tartalmazza a délutáni üdítő, kávé és aprósütemény fogyasztást, valamint az esti svédasztalos vacsorát. Természetesen a koncertet is minden kedves részvevőnk élvezheti.
Gyönyörű hostesseink, modelljeink gondoskodnak majd az állandó fotótémáról a hajó fedélzetén és azon kívül is. Szentendrén pedig egy külső helyszínes divatbemutatóval egybekötött divatfotózást szervezünk.
A beléptetéskor mindenkit welcome itallal köszöntünk, a bejáratnál felhelyezett karszalagok egész napos részvételre jogosítanak. A karszalagot kérjük őrizzék meg, mert a rajta szereplő kódszám feltétlenül szükséges a levásárlási kedvezmény igénybevételéhez.
A hajó a szentendrei túra folyamán két helyen is megáll, ezeknél lehetőség van a FotóHajóról való ki- és beszálláshoz.
A programok alakulásának pontos részleteit nyomon követheti weboldalunkon, a www.prophoto.hu-n illetve keresse a ProPhoto Workshops és a FotoHajó 2011 Facebook oldalait.

A tervezett programok az alábbiak szerint alakulnak:

Regisztráció és érkezés: 13h

Kezdés és megnyitó: 14h

Előadások menete:
30 perces előadások, 15 perc touch&try, 15 perc szünet
A támogatók technikai bemutatói
Támogatóink:
NIKON
CANON
MIKROSAT
SIGMA
HAMA
SANDISK
STUDIOLINE
ADOBE
PILLANART
CINTO TÚRAKLUB
EPSON
LENSPEN
PÁLVÖLGYI DIGITAL
SUNBOUNCE
CULLMANN
BOWENS
LASTOLITE
ESCADA
BORSOPRONBOL.HU

Szakmai előadások

• Esküvő fotózás – PillanArt (trendek, csatlakozás lehetőségek, elvárások, szolgáltatások, tanfolyamok)
• Fotós vállalkozás felépítése
• Portréfotózás kulisszatitkai
• Tárgyfotózás – Kreatív tárgyfotó (Matyasi Gábor)
• Modellfotó a gyakorlatban
• Glamour és Divat -Szentendre – Escada (Dévai Zoltán)
• Adobe – CS5 utómunka, Lightroom

Túraklub diaporámáinak vetítése a szünetekben
Tetőtéren folyamatos teleobjektíves workshop
Szenzortisztítási akció – LensPen
Vacsora, borkóstoló – borárverés
Meglepetés koncert –

Várunk mindenkit 2011 legizgalmasabb fotós rendezvényére!

www.prophoto.hu
info@prophoto.hu

Details

Date:
2011, May 8
Time:
13:00 - 21:00 UTC+0
Cost:
Free
Event Categories:
, , ,
Website:
https://spreadsheets0.google.com/spreadsheet/ccc?hl=en&key=tHZg7lh7J4cr9wb-0nnxHVQ&hl=en#gid=0