Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wildlife Photographer of the year 2016 kiállítása

2016, May 3 @ 18:00 - 2016, August 3 @ 18:00 UTC+0

Free
kudich2.jpg

Hogyan nyerheti el egy sürgősségi osztályon dolgozó orvos és egy norvégiai nyári vakáción az éjféli világosságba a sátorból kiszökő kisfiú képe a legjobb természetfotósnak járó díjat? Hogyan világít rá egy pillanatkép a Föld ökológiai problémáira? A választ az 51. Wildlife Photographer of the Year / Év Természetfotósa kiállítás lélegzetelállító képei rejtik. A londoni Természettudományi Múzeumtól kölcsönzött világhírű kiállítás 2016. május 4. és augusztus 4. között tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban.
Hogyan nyerheti el egy sürgősségi osztályon dolgozó orvos és egy norvégiai nyári vakáción az éjféli világosságba a sátorból kiszökő kisfiú képe a legjobb természetfotósnak járó díjat? Hogyan világít rá egy pillanatkép a Föld ökológiai problémáira? A választ az 51. Wildlife Photographer of the Year / Év Természetfotósa kiállítás lélegzetelállító képei rejtik. A londoni Természettudományi Múzeumtól kölcsönzött világhírű kiállítás 2016. május 4. és augusztus 4. között tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban. A kiállítás 100 csodálatos fényképet vonultat fel, kínálatában az állatok viselkedésének izgalmas pillanataitól a fenséges tájképekig sokféle felvétel megtalálható.

A londoni Természettudományi Múzeumtól (Natural History Museum) kölcsönzött világhírű kiállítás május 4. és augusztus 4. között tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban.
A kiállítás 100 csodálatos fényképet mutat be, kínálatában az állatok viselkedésének izgalmas pillanataitól a fenséges tájképekig sokféle felvétel megtalálható.

A sajtóbemutatón Kudich Zsolt, a verseny magyar díjazottja és felesége Zsirmon Réka is jelen voltak. Elmondásuk szerint ez a kiállítás a természetfotózás krémje, amit minden a téma iránt érdeklődőnek látnia kell.

A fotósházaspár a Duna: végveszélyben a természet menedékei című, Európa egyetlen veszélyeztetett folyóját bemutató nemzetközi hírű fotókiállítása június 1-től július 17-ig lesz látható a múzeum Kupolacsarnokában.

Details

Start:
2016, May 3 @ 18:00 UTC+0
End:
2016, August 3 @ 18:00 UTC+0
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags:
, ,