Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Megfesté az idő Somogy orcáját – fotópályázat

2005, March 18 @ 00:00 - 2005, May 30 @ 18:00 UTC+0

Free

Feltételek:

A pályázat minden, azon részt venni szándékozó számára nyitott, nevezési díj nincs.

Feltételek:

A pályázat minden, azon részt venni szándékozó számára nyitott, nevezési díj nincs.

Egy pályázó tetszőleges számú, de legfeljebb három sorozatot küldhet be. A felvételek 12×24 cm-es és 30×40 cm-es nagyság között tetszőleges méretűek lehetnek, azzal a megkötöttséggel, hogy egy sorozaton belül mind a négy felvétel azonos méretű legyen. A 30×40 cm-nél kisebb alkotásokat külön-külön egy 30×40 cm-es alapra felkasírozva kell beküldeni. Valamennyi kép hátoldalán fel kell tüntetni a kép címét, a beküldő nevét, pontos postacímét és életkorát (elegendő: 18 év alatt/felett megjelölés). Az elfogadás feltétele, hogy egy-egy sorozatnak mind a négy képe azonos témát, megközelítőleg azonos nézőpontból ábrázoljon. A felvételek elkészítésében technikai megkötöttség nincs. Csak olyan alkotásokkal lehet pályázni, amelyek korábban kiállításon, pályázaton még nem szerepeltek.

Beküldési határidő: 2005. május 31.

Eredményhirdetés: 2005. június 27-én, Szent László király ünnepén.

Mindkét pályázat esetében a beküldött alkotásokat elbíráló zsűri elnöke Jankovics Marcell.

A bíráló bizottság pályázatonként a 18 év alatti/feletti kategóriában egyaránt 6-6 díjat oszt ki és valamennyi résztvevő Emléklapot kap. Az eredményhirdetéssel egyidejűleg a pályázat anyagát a szervezők kiállításon mutatják be, amelyet ezt követően több helyszínen is megismételnek.

A beküldött alkotások a szerzők tulajdonában maradnak, de a pályázaton történő részvétellel szerzők tudomásul veszik, és elfogadják, hogy alkotásaik reprodukcióit a kiíró – szerzői jogdíj megfizetésének kötelezettsége nélkül – felhasználhatja, publikálhatja. A pályamunkák visszajuttatásáról a szervezők gondoskodnak.

A műveket (mindkét pályázat esetében) a következő címre kell beküldeni vagy személyesen leadni:

KÓ-MA Könyvesbolt, 8600 Siófok, Fő u. 174-176. (Átrium Üzletház)

Details

Start:
2005, March 18 @ 00:00 UTC+0
End:
2005, May 30 @ 18:00 UTC+0
Cost:
Free
Event Category: