Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kapd el a pillanatot a FujiFilmmel!

2006, May 31 @ 18:00 - 2006, August 30 @ 18:00 UTC+0

Free
kapd-el-a-pillanatot-a-fujifilmmel.jpg

Készítsen 20 képet analóg vagy digitális felvételeiről és nyerjen egy égei tengeri vitorlás kalandtúrát!

A “Kapd el a pillanatot a FujiFilmmel!” promóció hivatalos játékszabályzata

Készítsen 20 képet analóg vagy digitális felvételeiről és nyerjen egy égei tengeri vitorlás kalandtúrát!

A “Kapd el a pillanatot a FujiFilmmel!” promóció hivatalos játékszabályzata

A Nyereményjáték szervezője | A Nyereményjátékban résztvevő személyek | A Nyereményjáték időtartama | A Nyereményjátékban való részvételre jogosító szolgáltatás | Részvételi szabályok, a Nyereményjáték menete | A Nyeremények átadása, átvétele | A Nyeremények | Információ a Nyereményjátékról | Adók |
Vegyes rendelkezések

1. A Nyereményjáték szervezője

A “Kapd el a pillanatot a FujiFilmmel!” nyereményjáték (továbbiakban a “Nyereményjáték”) szervezője a FujiFilm Magyarország Kft. (továbbiakban a “Szervező”). A Szervező székhelye: 1134 Budapest, Váci út 19.

2. A Nyereményjátékban résztvevő személyek

A Nyereményjátékban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező, természetes személy (továbbiakban “Játékos”), kivéve a Szervező, a FujiFilm Magyarország Kft. (székhelye: 1134 Budapest, Váci út 19.), illetve a Nyereményjáték szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő ügynökség, a Kaméleon Reklám Kft. (székhelye: 1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.) és a Mobilpress (székhelye: 1111 Budapest, Karinthy Frigyes utca 21.) tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 685.§ b. bekezdése).

3. A Nyereményjáték időtartama

A Nyereményjáték 2006. 06. 1-jén, 00:00-kor kezdődik és 2006. 08. 31-én, 24:00-ig tart. A Nyereményjátékban való részvételhez szükséges SMS a promóció időtartama alatt, bármely nap 08:00 és 20:00 óra között beküldhető a megadott telefonszámra.

4. A Nyereményjátékban való részvételre jogosító szolgáltatás

A Nyereményjátékban való részvételre jogosít a 2006. 06. 01. és 2006. 08. 31. közötti időpontban a FujiFilm Magyarország Kft. Fuji Foto Centrumokban és a Fuji Foto Partnerüzletekben megrendelt és kifizetett, legalább 20 papírkép előhívásáról szóló szolgáltatás igénybevétele.

5. Részvételi szabályok, a Nyereményjáték menete

A Nyereményjátékban való részvételhez a promóció időtartama alatt a Játékosoknak legalább 20 db papírképet kell készíttetni digitális vagy analóg felvételeikről az akcióban résztvevő Fuji Foto Centrumokban, illetve a Fuji Foto Partnerüzletekben. A megrendelt és kifizetett képek átvételekor az ellenőrzőszelvényre a szaküzlet dolgozói egy matricát ragasztanak, amelyen három betűjel (pl. ADF) szerepel. A három betűt – szóköz nélkül – hozzá kell illeszteni az ellenőrzőszelvényen látható 6-jegyű számsorhoz, és a 3 betűből és 6 számból álló, összesen 9-jegyű kódszámot el kell küldeni SMS-ben 2006. augusztus 31-ig, bármely nap 08:00 és 20:00 között a 06-30-30-30-888-as telefonszámra (“Pályázat”). A számla kiegyenlítését követően a bolti eladó által az ellenőrzőszelvényre ragasztott matricán feltüntetésre kerülnek a játékkal kapcsolatos legfontosabb információk, többek között az a telefonszám is, melyre a kódszámot be kell küldeni, továbbá egy példán keresztül bemutatásra kerül a kódszám kialakításának folyamata.

Az SMS beküldését követően a Játékos azonnal tájékoztatást kap egy megőrzendő válasz SMS-ben arról, hogy a tárgynyeremények közül megnyerte-e valamelyiket. Nyerés esetén az SMS-ből megtudhatja a nyeremény fajtáját, és visszaküldésre kerül igazolás céljából a nyerő kód. Újabb SMS-ben kap értesítést a nyeremény átvételének lehetőségéről, helyéről és határidejéről.

Nyerés esetén a nyertességről tájékoztató első SMS megérkezését követő 20 napon belül jogosult a nyertes a tárgynyeremény átvételére abban az esetben, ha bemutatja a szolgáltatás igénybevételét igazoló ellenőrzőszelvényt és a nyereményről értesítő első SMS-t abban a Fuji Foto Centrumban, illetve Fuji Foto Partnerüzletben, ahol az előhívási szolgáltatást igénybe vette. A nyertes az ellenőrzőszelvény és az SMS együttes bemutatását követő 30 napon belül veheti át nyereményét a helyszínen. Erre a tényre a nyertest egy második SMS is figyelmezteti. Ha a játékos nem tesz eleget valamelyik feltételnek, az ajándék nem adható ki részére. Mindennemű jogi út kizárva.

Valamennyi Játékos Pályázata – akár nyert, akár nem nyert a tárgynyeremények közül -, részt vesz a 2006. szeptember 4-én, 10 órakor, a Mobilpress irodájában (1111 Budapest, Karinthy Frigyes utca 21.) megrendezésre kerülő fődíjsorsoláson, ahol egy kétszemélyes égei-tengeri vitorlástúra kerül kisorsolásra számítógép segítségével, közjegyző jelenlétében.

A fődíjsorsoláson egy (1) nyertes és két (2) tartaléknyertes Pályázatot húznak ki. A tartaléknyertes Pályázatokat beküldő Játékosok a kihúzás sorrendjében válnak jogosulttá a nyereményre, de csak abban az esetben, ha a nyertes vagy a sorrendben előttük lévő tartaléknyertes nem tudja a nyertesség tényét hitelt érdemlően bizonyítani, vagy nem felel meg a jelen szabályzatban leírt bármely feltételnek, s így kizárásra kerül.

6. A nyeremények átadása, átvétele

A Nyereményjáték feltételeinek mindenben megfelelő, tárgynyeremény átvételére jogosult nyertes a nyertességéről tájékoztató értesítés (SMS) napját követő 20 napon belül jelentkezhet nyereményéért a szolgáltatás igénybevételének helyszínén. A nyeremények a fotószolgáltatás helyszínén korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre. Ha a raktárkészlet megengedi, a szóróajándékok azonnal átvehetők (maroklabda, vb kabalafigura, 1000 Ft-os fotószolgáltatás-kupon, McDonald’s menükupon), de legkésőbb a nyertes jelentkezésétől számított 30 napon belül átadásra kerülnek. A FujiFilm A400 digitális fényképezőgép átadására a nyereményigény bejelentésétől és igazolásától számított 30 napon belül szintén sor kerül.

A fődíj átadására a 2006. szeptember 4-i fődíjsorsolást követően kerül sor. A fődíj nyertesét telefonon keresztül értesítik, neve továbbá a www.FujiFilm.hu honlap promóció eredményéről tájékoztató oldalán is megjelenik. A főnyeremény átadására a Szervező székházában (FujiFilm Magyarország Kft. 1134 Budapest, Váci út 19.), a nyertessel telefonon egyeztetett időpontban kerül sor.

A fődíj nyertese egy égei-tengeri vitorlás kalandtúrán vehet részt partnerével. Az egy hetes kalandtúrára 2006.szeptemberben vagy októberben kerül sor. A Szervező a nyertes és partnere számára repülőjegyet, szállást és teljes ellátást biztosít.

8. Információ a Nyereményjátékról

A játékszabály megtalálható a játékban résztvevő Fuji Foto Centrumokban, Fuji Fotó Partnerüzletekben, a FujiFilm Magyarország Kft. székházában (1134 Budapest, Váci út 19.) és a Fujifim hivatalos magyarországi honlapján (www.FujiFilm.hu).

9. Adók

A nyereményekhez tartozó SZJA fizetési kötelezettséget és a promóció pénzügyi rendezését az APEH felé a FujiFilm Magyarország Kft. végzi.

10. Vegyes rendelkezések

Tárgynyeremény átvételére azok a Nyereményjátékban részt vevő – játékszabályban rögzített részvételi feltételeknek megfelelő – személyek jogosultak, akik a legalább 20 papírkép előhívását igazoló ellenőrzőszelvényt és a nyereményről szóló SMS-t bemutatják a vásárlás helyszínén.

A nyeremények nem válthatóak át készpénzre. Az átvett nyeremények kereskedelmi forgalomba nem hozhatók, semmilyen módon nem értékesíthetők tovább.

A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt, és legfeljebb annyi nyereményt oszt ki, amennyi a jelen Játékszabály 7. pontjában szerepel.

A Szervező – a FujiFilm Magyarország Kft. – és annak tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai a szóróajándékok esetleges hibáiért nem vállalnak felelősséget. A FujiFilm A400 digitális kamera nyereményre 2 éves jótállás vonatkozik.

A résztvevők a Nyereményjátékban való részvételükkel hozzájárulnak telefonszámuk regisztrálásához. A fődíj nyertese hozzájárul ahhoz, hogy neve és címe (kizárólag a helység megjelölésével) nyilvánosságra kerüljön, valamint felkérés esetén vállalja, hogy rendelkezésre áll médiainterjú céljából. A róla készített hang-, illetve videofelvételt és fényképeket a Szervező díjmentesen felhasználhatja. A Szervező kérésére a nyertesnek a fentieket aláírt nyilatkozattal kell megerősítenie.
A Fuji Magyarország kft. a játékosok telefonszámát megőrzi és nem gyakrabban mint 3 hónap felhasználja saját újabb sms kampánya részére.(Pld új fényképezőgép megjelenéséről, vagy újabb akcióról tájékoztat) A FujiFilm Magyarország az adatbázist más vállalattal nem osztja meg és nem értékesíti.
A játékosok a játékban való részvétellel adataik rögzítéséhez hozzájárulnak. Ha nem kívánnak szerepelni az adatbázisban,akkor ezt sms-ben jelezzék a 06-30-30-30-888-as telefonszámon és számuk törlésre kerül az adatbázisból.

A résztvevők a Nyereményjátékban való részvétellel elfogadják a jelen játékszabályt.

Budapest, 2006. május 17.

FujiFilm Magyarország Kft.

7. A Nyeremények

Tárgynyeremények Nyeremények száma A nyeremények beváltási helye
FujiFilm A400 digitális fényképezőgép 100 db a vásárlás helyszíne
1000 Ft-os fotószolgáltatás-kupon 1400 db a vásárlás helyszíne
Futball vb kabalafigura 1000 db a vásárlás helyszíne
Maroklabda 1500 db a vásárlás helyszíne
McDonald’s menükupon 1000 db a vásárlás helyszíne
Fődíj Nyeremények száma A nyeremények beváltási helye
Kétszemélyes égei-tengeri vitorlástúra 1 db a Szervező székházában

Details

Start:
2006, May 31 @ 18:00 UTC+0
End:
2006, August 30 @ 18:00 UTC+0
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags:
Website:
http://www.fujifilm.hu