Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Titkok között barangoltam – fotópályázatot

2005, September 18 @ 18:00 - 2005, October 27 @ 18:00 UTC+0

Free

Általános és középiskolás diákok számára

Általános és középiskolás diákok számára

Várjuk mindazoknak az általános és középiskolás diákoknak a fényképeit, akik készek rácsodálkozni a természet adta szépségekre, és mindezt szívesen örökítik meg fotókon. A képek készítésének két helyszíne lehet: a Kecskeméti Arborétum, valamint a Hetényegyházához közeli Nyíri erdoben található Szent Hubertus Emlékpark (Vackor Vár Erdei Iskola és Nyíri Erdészház körüli erdo). A pályázat célja, hogy minél több természeti kincset fedezzetek fel, és ezt az élményt másokkal is megosszátok egy fotókiállítás keretein belül.

Pályázni hagyományos vagy digitális technikával készített fekete-fehér vagy színes képekkel lehet. A pályamunkák 18×24 cm-estol 30×40 cm-es papírképek lehetnek. Amennyiben a képek 30×40 cm-esnél kisebbek, azokat 30×40 cm-es kartonra kérjük felragasztani vagy paszpartuval kérjük beadni. Digitális fotó esetén a képek legalább 300 dpi felbontásúak legyenek, melyeket elektronikus formában is kérjük, hogy küldjetek el. A fotók hátoldalán szerepeljen az alkotó neve, postacíme, az iskola címe. (Ha tagja valamelyik alkotócsoportnak, úgy azt is kérjük megnevezni.)
A rendezők nagy körültekintéssel kezelik a fotókat, de az esetleges sérülésekért, jogtalan eltulajdonításból eredő károkért felelőséget vállalni nem tudnak.

Az első három helyezett egy hetet eltölthet a Vackor Vár Erdei Iskolában, és színes programokon vehet részt (pl. íjászkodáson, lovagláson, kenyérsütésen stb.)!

A legszebb képekből vándorkiállítást rendezünk 2005. november elejétol a Tudomány és Technika Házában, a Vackor Vár Erdei Iskolában és kecskeméti iskolákban, valamint közzé tesszük oket a KEFAG Rt. honlapján (www.kefag.hu).

A pályaművek beküldési határideje: 2005. október 28.

A fotókat a következo címre várjuk: KEFAG Rt., 6000 Kecskemét, József Attila u. 2.

A borítékra írjátok rá: “Fotópályázat”

A képekből összeállított kiállítás megnyitójának idopontjáról a díjazottakat értesítjük!

A kiírók a beküldött képeket kereskedelmi forgalomba nem hozzák, a kiállított képeket kizárólag a pályázattal kapcsolatos kommunikációban és saját szemléltetőanyagként használják fel, szerzői jogdíj fizetése nélkül.

Élményekben gazdag természetjárást és jó fotózást kívánunk!

Bovebb információ: Vörösváczki Mónika
76/492-455, 30/689-7347 arboretum@axelero.hu

Details

Start:
2005, September 18 @ 18:00 UTC+0
End:
2005, October 27 @ 18:00 UTC+0
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags:
,