Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Temészetfotózás 1 négyzetméteren – hétvégi workshop Radisics Milánnal

2010, September 24 @ 18:00 - 2010, September 25 @ 18:00 UTC+0

Free
workshoplilavirag_mra3483.jpg

Meríts inspirációt, találd meg a körülöttünk lévő témákat és készíts jó természetfotót!

Intenzív workshop, amelynek elsődleges célja, hogy – a téma kiválasztásán keresztül- növelje a résztvevők kreativitását és haladó technikai tanácsokkal segítse a jó képek elkészítését.

Meríts inspirációt, találd meg a körülöttünk lévő témákat és készíts jó természetfotót!

Intenzív workshop, amelynek elsődleges célja, hogy – a téma kiválasztásán keresztül- növelje a résztvevők kreativitását és haladó technikai tanácsokkal segítse a jó képek elkészítését.
Tájkép fotózása mellett kiemelt szerepet kap a makro fotózás.
Az őszi időszak a Vértesi Tájvédelmi Körzetben ezernyi témát kínál, csak fel kell őket ismerni és ügyesen feldolgozni. Pár négyzetméteres körzetben találhatunk akár 10 fajta gombát is, színes leveleket, érdekes növényeket, apró rovarokat, teksztúrákat…

A Milán* kedvenc fotós-helyszínein a résztvevők megismerhetik a témakeresési-technikákat, elmélyítik a fotógráfiai tudásukat, és fejlődnek alkotói és technikai téren is.

Minden egyes résztvevőnek lesz lehetősége sok jó képet készíteni, mert a Milán* és az asszisztense mindenkinek egyenként segít, hogy fotográfiailag és műszakilag is a legtöbbet hozzon ki  a kíválasztott témából. 

Témák: 

– Gánti bánya, tájképek és bauxit-kőzet formák, 

– Erdei béka portré

– Gombák, őszi kikerics, színes levelek és más makro-témák

Létszám: Min. 6 fő, max. 10 fő.

Időtartam: 2 nap.

Kezdés: szombaton délelőtt, szeptember 25-én, Csákváron.

Vége: vasárnap estefelé.

Program: szombat délelőtt a szobák elfoglalása és prezentáció, ebéd után fotózás Gánton késő estig. Vacsora után a képek válogatása és asszisztencia a képek feldolgozása során. Ha az időjárás megengedi, aki nem fáradt kipróbálhatja a csillag-fotózást is. Vasárnap reggeltől fotózás, ebéd a szabadban, délután folyatás késő alkonyatig.

 

A workshop ára: 28.000 / fő + Áfa

Az ár magában foglalja a prezentációt, az oktatást, tanácsadást, a közös terep-munkát, érkezéskor üdítőt, kávét, vasárnapi ebédet a szabadban.

A workshop ára nem tartalmazza a szállítási, étkezési és a szállás árát. 

A közlekedésről a résztvevők maguk kell, hogy gondoskodjanak, még az étkezés és a szállás megoldható a bázisunkon a csákvári Publo panzióban: www.publo.hu

Szoba árak:

8000 Ft/fő (egy ágyas), 6000 Ft/fő (két ágyas), 5000 Ft/fő (négy ágyas)

A szobaár tartalmazza a reggelit.

Ajánlott felszerelés: Digitális fényképezőgép, (ha lehet, tükörreflexes),és egyéb terep-felszerelés:  (ha van, de nem kötelező) állvány, derítőlap, babzsák, zseblámpa / fejlámpa…Lehet hozni notbookot is, amelyen van telepített képkezelő szoftver, és háttértárat.

Öltözet: terepmunkára alkalmas ruházat.
(Várható hőmérséklet 5-10 fok C.)

Jelentkezés: A workshop kiscsoportos jellege miatt a jelentkezők száma limitált. A jelentkezést a létszám betelte esetén azonnal lezárjuk.

Ha most jelentkeznél, írj és add meg a mobilodat, hogy vissza tudjunk hívni: r.milan@radex.hu

Ha maradt még kérdés: r.milan@radex.hu

Hétvégi kreatív workshop egyik erénye az intenzitás. Rövid idő alatt sok rengeteg témát lehet fotózni, látványosan lehet fejlődni fotográfiai és műszaki szempontből is, a résztvevők sokat tanulnak és robbanásszerű feljődést produkálnak. A rövid műhelymunkák másik előnye az alacsonayabb ár a hoszabb tanfolyamokhoz képest: itt csak két napot kell fizetni, a lokális jellege csokkenti az utazási költségeket, és nem vesznek el az értékes munkanapok. 

Radisics Milán, természetfotós-riporter, nagy tapasztalatal és gyakorlattal rendelkező National Geographic-fotós, a Zoom Magazin alapítója és főszerkesztője, a hazai Sajtófotó pályázat többszörös díjazottja, a National Geographic nemzetközi pályázat nyertese, a Wild Wonders projekt fotósa, nemzetközi természetfotó fesztiválok előadója, számtalan slide-show készítője, A Wildlife Photographer of the Year és Az Év Természetfotósa pályázatok zsűrijének tagja, a naturArt-Magyar természetfotósok Szövetségének elnöke.

Details

Start:
2010, September 24 @ 18:00 UTC+0
End:
2010, September 25 @ 18:00 UTC+0
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
http://rmilan.tumblr.com/post/1143470508/temeszetfotozas-1-negyzetmeteren