Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Süveg Áron: Befejezetlen koncepciók

2012, August 28 @ 19:00 - 2012, September 10 @ 18:00 UTC+0

Free
Süveg Áron: Befejezetlen koncepciók

Süveg Áron fotográfus kiállítását egy slam poetry előadás nyitja meg augusztus 28-án, este 8 órakor a Telep Galériában és Kávézóban.
A “4+1” munkát tartalmazó, Befejezetlen koncepciók című tárlat nyitóestjén egy rövid, improvizációs költészeti műsort hallhatunk az Akkezdet Phiai alternatív hip-hop duóban is jeleskedő Süveg Márktól és Sabák Pétertől (Amoeba), utána zenész barátok muzsikálnak zárásig.

Süveg Áron fotográfus kiállítását egy slam poetry előadás nyitja meg augusztus 28-án, este 8 órakor a Telep Galériában és Kávézóban.

A “4+1″ munkát tartalmazó, Befejezetlen koncepciók című tárlat nyitóestjén egy rövid, improvizációs költészeti műsort hallhatunk az Akkezdet Phiai alternatív hip-hop duóban is jeleskedő Süveg Márktól és Sabák Pétertől (Amoeba), utána zenész barátok muzsikálnak zárásig.

Süveg munkáival korábban többek közt a Földgömb magazinban találkozhattunk, a New York-ban készített En-Caged sorozatát pedig tavaly a Városkommunikáció blog is bemutatta, amely nemrég interjút is készített vele.

A Gozsdu Udvarban található Telep egy fiatalok kezdeményezésére létrejött művészeti bemutatótér. „A projekt elsődleges célja egy olyan összművészeti alkotótér létrehozása, ahol eddig kevésbé ismert, főleg az undergroundban nevet szerzett, tehetséges magyar művészek kapnak lehetőséget arra, hogy megmutassák munkáikat a nagyérdeműnek” – olvasható a galéria weboldalán.

A fotók szeptember 11-ig tekinthetők meg a helyszínen.

Details

Start:
2012, August 28 @ 19:00 UTC+0
End:
2012, September 10 @ 18:00 UTC+0
Cost:
Free
Event Tags: