Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

A Canon Magyarország 30. születésnapja Martin Wandával és Jámbor Zsófiával

August 29 @ 14:00 - 19:00 CEST

Csatlakozz hozzánk a Canon Magyarország 30. szülinapi workshopjára és tanulj portré- és divatfotózást Martin Wandától és Jámbor Zsófiától!

👩 Jámbor Zsófia: Portré-, divat és still life fotós, aki főként Budapesten alkot és dolgozik. 17 éve fotózik, ezalatt szinte minden műfajban kipróbálta magát. Több fotózott már neves magazinnak és márkának is, mint például a La Roche-Posay, a The Ordinary vagy az Estée Lauder. Jelenleg szabadúszó.

„A legnagyobb öröm számomra az, amikor valakiről olyan portrét tudok készíteni, amivel a saját lényét meg tudom ragadni, visszaadni azt amilyen ő valójában, de mégis benne van az, amit én érzek vele kapcsolatban abban a pillanatban.” – mondja Zsófi.

👩 Martin Wanda: London – Budapest tengelyen ingázva dolgozik a divat -, portré és zenei fotográfia területein. Olyan magazinokkal működik együtt, mint az i-D, a Wonderland, a VOGUE, a NUMERO vagy a HUNGER, illetve olyan nemzetközi márkákkal mint a Louis Vuitton, a Burberry, a YSL, a Prada vagy a Dior. Ezen kívül kreatív igazgatója a FOXES magazinnak és a Canon európai nagykövete.

A mai napig fontosnak tartja, hogy időt szenteljen a személyes, konceptuális fotósorozataira, mint pl. “Az Örök Fiatalság Balladája” című Édesapjával közös konceptuális, dokumentarista sorozat, vagy az “Az ártatlanság es tapasztalás dalai” című – karantén alatt született – önarckép-sorozat.

🎓 Mire számíthatsz? Mit tanulhatsz?

Az esemény első felében megismerkedhetsz vendégeinkkel, akik inspiráló képanyagaikkal színesített előadásaikon keresztül megosztják tapasztalataikat, technikáikat és motivációikat.

Az előadások után közösen felvágjuk a Canon születésnapi tortáját. Ezután workshop során lehetőség nyílik a élesben kipróbálni a Canon fényképezőgépeit és objektíveit. Meglepetésként pedig kedvezményes ajánlatunkkal várunk titeket!

A gyakorlati bemutatókon első kézből lesheted el, hogyan dolgoznak a profik! Beleláthatsz a munkamódszerükbe, sokat tanulva tőlük! Mindkettőjük fotós workshop-ján más-más megvilágításba helyezve fogsz kapni olyan információkat és ötleteket a fotózáshoz, melyeket saját munkád során is sikerrel kamatoztathatsz!

🏢 Helyszín:

Koncsek Ádám fotóstúdiója. (https://www.adamkoncsek.com/)

Egy tágas, loft hangulatú, minimál stílusú alkotó környezetben tartjuk a rendezvényt, ahol különböző fotós helyszínek, egy 30 nm-es épített holker fal, napfényes ablakok, profi világítástechnika vár rád.

📸 Modellek:

Az eseményre gyakorlott modelleket hívtunk meg, akik otthon vannak a divat világában.

📷 Eszközök:

A Canon Magyarország elhozza nektek a legnépszerűbb fényképezőgépeit és objektíveit amelyeket élesben is kipróbálhatsz! Használhatod a stúdió által biztosított profi világítástechnikát és eszközöket.

🎟️ Részvételi díj:

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

📢 Jelentkezés az alábbi linkre kattintva!

https://app.minup.io/book/tripont/events/08be8a34-abf1-4b9e-b1a7-79eac9a82999

https://www.facebook.com/events/524763780115203/

Details

Date:
August 29
Time:
14:00 - 19:00 CEST
Event Categories:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/524763780115203/

Organizer

Tripont Fotótechnikai Szaküzlet
Email
noreply@facebookmail.com

Venue

studio adamkoncsek.com
Szentmihályi út
Budapest, 1152 Hungary
+ Google Map