Loading Events

« All Events

Jelentkezés: V. Fotós Tábor a Balatonnál

August 1 - August 14

Kedves érdeklődők! Idén is megrendezésre kerül immáron az V. Fotós (Videós) Tábor a Balatonnál rendezvény, ahol a kezdő és haladó fotósok különféle érdekes, izgalmas témákat fotózhatnak. A tábor tervezett programja a következő:

2024. augusztus 14. Vonyarcvashegyi strand 18:30-21:30 “Tükröződések és elmosódások fényjátékkal.” Vízparti téma, ahol a portréfotózás mellett állványról (és kézből) hosszú záridős képeket készítünk, kihasználva a Balaton tükröződését és a LED-es fénykardokkal kivitelezhető színes fényfestéseket. A naplemente önmagában is egy érdekes téma a vízről fotózva. Az ICM (szándékos kameramozgatási) technika bemutatása.

2024. augusztus 15. 17:00-20:00 “Utazás a múltba” Portré és fashion fotózás a vadregényes Rezi várban. Derítés vakukkal ellenfényben, ember komponálása a vár romjai közé az amerikai éjszaka fényeivel, profi modellekkel. Gépállások és perspektívák elemzése.

2024. augusztus 16. 17:00-20:00 “Balatoni életérzés” – vitorlázós fotózás, indulás egy keszthelyi yacht klubból. Bikinis lifestyle és fashion témában, profi modellekkel a Keszthelyi-öbölben. Fotózás természetes fénnyel, középpontban a modellek, a víz és a vitorlások, a felhőtlen szabadság és báj visszaadása.

2024. augusztus 17. A “magyar Stonehenge”. Modellfotózás a természetben a lélegzetelállító szépségű tapolcai medencében található Haláp-tanövényen. Takart akt fotózás a tájba illesztve, vakus derítéssel és természetes fénnyel. Fókuszban a modellmozgatás és a kompozíció.
A résztvevő videósok akár mobiltelefonnal is forgathatnak, az időközben felmerült exponálási, komponálási kérdésekre is kitérünk. Az események kiváló lehetőséget adnak a gyakorlásra, portfólióbővítésre, mivel a készített anyagok szabadon felhasználhatóak, amennyiben semmiféle kompromittáló felvétel nincs köztük és nem sértenek jogszabályt.

A workshopokat melyekre a fotósok mellett videósokat is várunk, Csendes Péter fotóművész/videográfus vezeti, mentorálja. A workshopokon történő részvétel díja 29.900.- Ft. Két vagy több workshopra történő foglalás esetén 25.000.- Ft. A rendezvényen a részvevők száma limitált, ezért a legkorábban fizetők tudnak biztosan résztvenni az eseményen. Minden fotózáson legalább két modell fog résztvenni. A rendezvényen Godox AD600-as vakukkal derítünk, akinek van hozzon Godox X kompatibilis rádiós kioldót, (akinek nincs annak tudunk adni, de ez esetben lehetséges várni kell amíg a megfelelő rendszerhez való kioldó felszabadul). A programok az időjárás függvényében módosúlhatnak. Ha valaki szeretne a környéken szállást foglalni, szívesen segítünk és akár a párodat is hozhatod! Nettó árak, az ÁFÁ-s számla igényét kérem, hogy mindenki előre jelezze. Bővebb információ és jelentkezés: info@csendespeter.hu

https://www.facebook.com/events/473886375356719/

Details

Start:
August 1
End:
August 14
Event Categories:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/473886375356719/

Organizer

Peter Csendes
Email
noreply@facebookmail.com

Venue

Keszthely