Loading Events

« All Events

Anya melegében (l)enni – fotópályázat

July 18 - July 31

Nemzetközi szinten a WABA (World Alliance for Breastfeeding Action) szervezi és koordinálja a Szoptatás Világhetének megünneplését, mely 1992-ben indult útjára. Székelyudvarhelyen az udvarhelyszéki Anyák közösségének önkéntes csapata 2012-ben csatlakozott először és szervezte meg a „Séta a szoptatásért” rendezvényt.

A XIII. Séta a szoptatásért rendezvény keretén belül az Anyák Egyesülete az idén is meghirdeti az „Anya melegében (l)enni” fotópályázatát. A fotópályázatra a szervezők olyan hétköznapi képeket várnak, ami a szoptatás örömét, melegségét, intimitását, a mindennapi élet zajlását, a „bárhol, bármikor” helyzeteket tükrözik.

A fotópályázat célja, hogy megmutassuk, bizalmat, hitet adjunk az anyatársaknak, hogy bár a szoptatásban a kezdet néha nehéz is, mégis nagyon sok szép és meghitt pillanatai is van ennek a „SZOPTATÁS SZERELEMÚTNAK”. 😉

Képek beküldési határideje: 2024. július 31., melyeket az udvarhelyszekianyak@gmail.com e-mail-címre várnak a szervezők.

Fontos, hogy nincs jelentősége annak, hogy a fotók mikor, hol és hány évvel ezelőtt készültek, csak a felhívásban leírtaknak megfelelő legyen és az anyatejes táplálást népszerűsítse. Nem fontos, hogy az anya látszódjon a képeken. Maga a pillanat a fontos, hogy megmutassuk, hogy milyen szép is tud ez lenni.

A beküldő beleegyezését adja, hogy az Egyesület szabadon felhasználja a későbbiekben is a fotókat, felhasználási díj fizetése nélkül, a szoptatás és jövőbeni események népszerűsítése céljából. Ez azonban nem jelent kizárólagos használati jogot, a pályázók a képeikkel továbbra is szabadon rendelkeznek.

A pályázónak teljes mértékű szerzői és személyiségi jogokkal kell rendelkeznie a beadott pályamű fölött. A fotók tartalmáért és tulajdonjogáért a pályázó vállal felelősséget.

A fotók kiállítására a XIII. Séta a szoptatásért rendezvényen kerül sor Székelyudvarhelyen 2024. augusztus 4., vasárnap 9:30 órától a Bethlen negyedi parkban.

Szeretettel várunk mindenkit!

https://www.facebook.com/events/1020391526107487/

Details

Start:
July 18
End:
July 31
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/1020391526107487/

Organizer

Udvarhelyszéki Anyák
Email
noreply@facebookmail.com