Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fotósként a közösségi médiában – ingyenes alkalom

2022, May 17 @ 16:00 - 18:30 CEST

Neked szól, ha fotózol és megmutatnád másoknak is, vagy képekkel dolgozol a közösségi médiában.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. (maximum 15 fős létszámig)
🤳 Jelentkezés az info@demerungstudio.eu címen!
A digitális fényképezéshez szervesen hozzátartozik az utómunka, ami sokaknak a képkészítésnél még nehezebb feladatnak tűnik.
Ezt a nehézséget fogom élvezetté alakítani, ha velem tartasz ezen a két órás alkalmon.
Ingyenesen hozzáférhető programokon keresztül adok segítséget képeid szerkesztéséhez, azok felhasználásához szükséges méretezéséhez. A csoport összetételéhez igazítva természetesen a képszerkesztés nagyágyúját, a Photoshopot is szívesen segítségül hívom ehhez, ha a társaság nagy része már ismerkedik ezzel a programmal.
Így nyugodtan velünk tarthatsz, ha még csak most ismerkedsz a képszerkesztés gondolatával, vagy ha már megtetted a kezdeti lépéseket, vagy már rutinszerűen használod a programokat, de nyitott vagy az új, más által használt technikákra, ötletekre.
A közösségi médiában, képeinkkel történő eredményes kommunikációhoz is elengedhetetlen, máshol nem hozzáférhető alapvető szabályokkal és megkerülhetetlen technikákkal is megismerkedhetsz, hogy ne vesszél el a Facebook, az Instagram, vagy akár a TikTok világában.
Ez az két óra csak egy kis ízelítőre elegendő a fent említett témák megismeréséhez, technikáinak elsajátításához, de igyekszem nem túlzsúfolva megtölteni neked hasznos tartalommal. Közben akár a saját képeiden bemutatva, a végére pedig önállóan használható tudással gazdagodhatsz. A célom könnyebbé tenni az életed. Van elég nehézséged. Legalább a fotózás ne legyen macera. Legyen egyszerű, legyen szórakozás, legyen eredményes!
Tóth Zoltán
📱 +36309754403
🖥️ https://urilcard.com/demerungstudio
https://www.facebook.com/events/258831433065908/

Details

Date:
2022, May 17
Time:
16:00 - 18:30 CEST
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/258831433065908/

Organizer

Demerung Stúdió
Email
noreply@facebookmail.com

Venue

Gyor
Győr, Magyarország + Google Map