Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Canon Nyílt Nap a Tripontnál

2022, May 20 @ 10:00 - 13:00 CEST

Most kipróbálhatod a Canon legújabb fényképezőgépeit, kezedbe veheted, minden funkciót letesztelhetsz, mindezt stúdió körülmények között! Május 20-án a Tripont Reitter Ferenc utcai üzletünk felett, a Holiday stúdióban, modellek részvételével, ráadásul lehetőséged nyíilik egy profi esküvői fotós előadását is meghallgatni.
🟠🟠🟠
HELYSZÍN
A rendezvénynek a HOLIDAY Budapest fotó stúdió ad otthont, ahol csodás fények mellett próbálhatod ki Canon termékeinket. A stúdió a keszkenő utcai Tripont üzlet felett található.
🟠🟠🟠
ELŐADÁS
A Canon nyílt napon Koncsol Tünde hazai és nemzetközi szinten is elismert, Fearless díjas esküvői fotográfus tart nektek előadást. Képei őszinték, valóságosak és nyersek, igazi pillanatokat örökítenek meg.
🟠🟠🟠
A rendezvényen profi modell, fodrász és sminkes biztosítják majd, hogy hibátlan képeket készíthess!
Regisztrálj, a Tripont weboldalán, az oldal tetején található Regisztráció gombra kattintva, hogy részt vehess az ingyenes Canon nyílt napon! Hozd magaddal memóriakártyádat, hogy a nyílt napon készített képeket hazavihesd és büszkélkedhess velük! Az esemény oldalát folyamatosan frissítjük, további információkért látogasd gyakran az oldalt!
Várunk sok szeretettel és még több Canon termékkel!
https://www.facebook.com/events/686826822523269/

Details

Date:
2022, May 20
Time:
10:00 - 13:00 CEST
Event Categories:
,
Event Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/686826822523269/

Organizer

Tripont Fotótechnikai Szaküzlet
Email
noreply@facebookmail.com

Venue

HOLIDAY Budapest
Reitter Ferenc u. 132-C
Budapest, - 1131 Magyarország
+ Google Map