Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ölelésben fotópályázat

2022, April 16 @ 07:00 - 2022, April 30 @ 07:00 UTC

Az udvarhelyszéki Anyák Egyesülete keretén belül működő Ölbebabák Hordozós klub fotópályázatot hirdet. A szervezők minden, olyan helyes babahordozással kapcsolatos fotót várnak, Udvarhelyszéken élő családoktól, ami kifejezi az ,,Ölelésben” lenni érzést.
A fotópályázat célja a babahordozás népszerűsítése, szépségeinek, meghittségének, praktikusságának a megmutatása. A pályázaton mindenki részt vehet, aki elfogadja a feltételeket és beleegyezik, hogy:
– a zsűri által kiválasztott 20 minőségben és a kiírásnak megfelelő legjobb fotó nyilvános kiállításra és a többi beküldött fotóval együtt online kiállításra is kerül az egyesület honlapján, a közösségi oldalán és csoportjaiban.
– A beküldő beleegyezését adja, hogy az egyesület szabadon felhasználja a későbbiekben is a fotókat, felhasználási díj fizetése nélkül a babahordozás népszerűsítése céljából. Ez azonban nem jelent kizárólagos használati jogot, a pályázók a képeikkel továbbra is szabadon rendelkeznek.
– A pályázónak teljes mértékű szerzői és személyiségi jogokkal kell rendelkeznie a beadott pályamű fölött. A fotók tartalmáért és tulajdonjogáért a pályázó vállal felelősséget.
– Egy pályázó maximum 3 fotóval nevezhet.
– A fotókat a következő minta szerint kérjük elnevezni ékezetek használata néklül: 01_foto_csalad_keresztnev.jpg (pl. 01_Kovacs_Aladar.jpg, 02_Kovacs_Aladar.jpg)
– A beküldött képek felbontására vonatkozó követelmény, hogy a hosszabb mérete 1920 pixel legyen. A kiválasztott képeket értesítés után e-mailben kérjük be az alkotóktól.
– A szervezők a pályázó adatait a továbbiakban kizárólag a regisztrációhoz kötött adminisztrációhoz használják fel.
– A kiállítás fotóit szakmai zsűri értékeli és a három általuk ítélt legjobb képet díjazza.
– A pályázó a képek beküldésével tudomásul veszik a pályázati feltételeket.
Fotók beküldési határideje: 2022. április 30.
Beküldeni: https://forms.gle/y8VHHKEcSSNj9shr9
Szeretettel várjuk képeiteket!
https://www.facebook.com/events/318271100404929/

Details

Start:
2022, April 16 @ 07:00 UTC
End:
2022, April 30 @ 07:00 UTC
Event Categories:
,
Event Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/318271100404929/

Organizer

Udvarhelyszéki Anyák
Email
noreply@facebookmail.com