Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Budapest Fotófesztivál 2022

2022, March 25 - 2022, May 8

2022. március 25. – május 8.

A Budapest FotóFesztivál, a nagyközönség számára nyitott kiállítás sorozat keretében mutatja be a kortárs és a klasszikus magyar és nemzetközi fotográfia értékeit. 

A 2022-ben hatodik éve megrendezett Fesztivál ismét izgalmas nemzetközi sztárkiállítással, kortárs hazai körképpel, a fővárosi múzeumok és galériák, valamint a nemzetközi kultúrintézetek fotókiállításaival várja a látogatókat. A Budapest Fotó Fesztivál a The Photo Europe Network /PHEN/ tagja, fővédnöke Budapest Főváros Önkormányzata humán főpolgármester-helyettese.

Az évente megrendezett fesztivál a kortárs magyar és nemzetközi fotográfiai szcénát és a közönséget rendszeresen összehozza, összeköti. A rendezvény sorozatot a nagyközönség számára nyitott programok, workshopok, múzeumpedagógiai események, kortárs, fiatal fotóművészeti szakmai programok, portfolio review színesítik.

FESZTIVÁLKÖZPONT 2021 – Dokubrom Galéria

A DOKUBROM a Bartók Béla út kulturális közösségének új tagjaként kezdte meg működését 2020 novemberében galéria, könyvesbolt és művészeti térként. A Szatyor Art Space és a Fortepan/Fortebolt törekvéseinek képviselője kortárs fotográfiai kiállításokat, valamint workshopokat és előadásokat szervez.

Programok:

Martin PARR: Strand az egész világ / Life’s a Beach – a turizmus görbe tükre – Fotókiállítás

További programok hamarosan.

 

 

Details

Start:
2022, March 25
End:
2022, May 8
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.budapestphotofestival.hu

Venue

Budapest