28.4 C
Budapest
Tuesday, July 16, 2024

Kihirdették a Flóra fotópályázat nyerteseit

Kecel Város Önkormányzata decemberben hirdette meg 9. alkalommal a FLORA fotópályázatot, amelyre ezúttal a Kárpát-medence virágairól készített természet- és makrófotókat vártak.

A felhívásra rekordszámú fotó érkezett: 76 felnőtt és 10 ifjú fotós összesen 385 képet küldött be az ország minden tájáról és határainkon túlról is.

A pályázatra sokan első alkalommal neveztek.
A zsűri tagjai ezúttal is Benedek Imre, a keceli BI-Design Reklámstúdió tulajdonosa, Kecskeméti Károly kiskőrösi fotós és Varga Eszter keceli alkalmazott fotográfus voltak.
A szervezők szeretettel emlékeztek Nánai István keceli fényképészmesterre, aki 2019-es haláláig minden évben szakmai tanácsaival segítette a megvalósítást.
A díjakat, ajándékokat – Kecel Város Önkormányzata mellett – az Integrál-Hat Kft, a Pintér Művek, a Compana Kft, a Dolce Vita Pizzéria és Étterem, a keceli Műszaki Áruház és a Fürtös Vendéglő ajánlotta fel. A képek kiállításához a BI-Design Reklámstúdió nyújtott segítséget.
Valamennyi pályázónak – akik Erdélyből, a Vajdaságból, Hollandiából és az ország minden tájáról küldtek képeket – emléklap és szerény ajándék postázásával köszönik meg a részvételt.
A kiállítást február 5-ig egyénileg lehet megtekinteni a keceli művelődési házban, nyitvatartási időben. A látogatási szándékot kérjük jelezzék a 78/420-344 telefonszámon!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,501RajongókTetszik
197KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles