Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

FOTÓTÚRA RAJASTHANBAN

2022, October 28 - 2022, November 13

Indulás-érkezés:  2022. október 27. – november 8.
Időtartam / Szükséges szabadnapok: 13/10 nap
Részvételi díj TELJES ELLÁTÁSSAL: 490 eFt
2 repülőjegy + vízum: kb. 260 eFt
Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 1.
Csoportlétszám: 8-12 fő – MÉG 7 HELY VAN
Szállás: 2-3 csillagos hotelben, 2-3 ágyas szobában
Utazás módja: repülő, saját kisbusz, riksa

Egy India-specialista fotográfus szakmai vezetésével és terepi fotóoktatásával te is mesés képeket hozhatsz haza a varázslatos Rajasthanból. Kis létszámú fotótúra csoportunk világörökség helyszíneket jár be, fotótémánk lesz a pushkari tevevásár forgataga, Jodhpur mesebélien kék utcái, a Thar sivatag aranyvárosa, Jaisalmer, a Taj Mahal, ahonnan kevesen ismerik, és végül Vrindavan középkori hindu kolostorai, jógik, szadhuk, zarándokok.

A fotóstúrát mind szakmailag, mind logisztikailag Szabó Zoltán, Kelet-járó fotóművész vezeti. A tapasztalt utazó harminc éve otthonosan mozog az indiai kultúrában, ebben a témában díjnyertes könyvet jelentetett meg, sajtófotó-díjas munkáit félszáz egyéni kiállításon mutatta be, illetve magazinok rendszeresen publikálják. Korábbi Kincseskamera fotós túrákon készített képei időutazás az eltűnőben levő igazi Indiába.

FONTOS: Fotótúránk kettős célja, hogy ütős képekkel és intenzív élményekkel térjünk haza. Ezekért nap mint nap meg kell dolgoznunk, helyzetbe kell kerülnünk, ráadásul a fényekkel is folyamatosan kalkulálnunk kell. Mindezek átírhatják, – és rendre át is írják – az eredeti menetrendet, étkezések tolódhatnak, kimaradhatnak. Előre szólunk: az útiterv hozzávetőleges.

További információk az esemény honlapján!

Details

Start:
2022, October 28
End:
2022, November 13
Event Categories:
,
Event Tags:
Website:
https://kincseskamera.hu/fototura/rajasthan-2022/

Venue

RAJASTHAN
India

Organizer

Kincseskamera