Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Analóg-filmes fotóbörze

2021, November 7 @ 08:00 - 13:00 UTC

Budapest első* analóg-filmes fotóbörzéje!
˙uǝqpǝɹzǝʌǝ̗ zɐ uǝqqǝ ‘ʇuıɯɹɐ̗ɯ*
Itt minden lesz, amire csak szükséged lehet az analóg-filmes fotózás során!
Gyere és hozd el analóg-filmes portékáidat, kamerákat és kiegészítőidet, laboreszközöket, nyersanyagokat és bármi mást, amire neked már nincs szükséged, de másnak még jól jöhet!
Vagy csak gyere el és csemegézz a csodás analóg dolgok közül!
Kíváncsi vagy, hogy működik-e a fényképezőgép és/vagy nyersanyag, amit épp vásárolnál és megengedi az árus, hogy azt szakszerű körülmények között kipróbáld? Eszméletlen szerencséd van! A helyszínen rendelkezésünkre áll egy professzionálisan felszerelt, 8 állomásos fotólabor 🏮valamint egy stúdióvakukkal 📸ellátott műterem.
Tiltólista: Digitális fényképezőgép ⛔
A részvételi díj adomány alapú (árusoknak ajánlott adomány: 1000Ft/asztal, látogatóknak 200Ft/belépő).
A részvétel az árusok számára előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet legkésőbb november 1-ig várunk. Siess, hogy le ne késd a jelentkezést, a férőhelyeink limitáltak! Legfeljebb 40 asztal áll rendelkezésre (asztalméret: 60×120 cm)
A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk a fixirturmix@gmail.com e-mail címre küldött regisztrációs e-maillel. Az üzenet tárgya legyen: “Fotóbörze”
Kérjük, hogy a jelentkezéssel egyidejűleg írj nekünk egy vázlatos felsorolást arról, hogy milyen jellegű portékával érkeznél a börzére.
A jelentkezéseket 48 órán belül visszaigazoljuk!
A maszkviselési és egyéb járvány-óvintézkedési szabályokkal kapcsolatban a 2021 november 7-én reggel érvényben lévő kormányzati tájékoztatás az irányadó.
Az aktuális ajánlásoktól függetlenül kérünk mindenkit, hogy ha tehetitek, érkezzetek szájat és orrot eltakaró maszkban!
Annak érdekében, hogy a másfél méteres távolság-törvényt kényelmesen be tudjuk tartani, egyszerre legfeljebb az árusok számával megegyező mennyiségű látogatót tudunk beengedni. (Emiatt elképzelhető, hogy látogatóként esetleg várnod kell majd néhány percet a bejutásra.)
extra: Ha színes képeket is szoktál készíteni és emiatt számít a monitorod színhűsége, balgaság lenne színhelytelen monitorral használni a számítógépedet! A Monitorkalibráció 🖥️ csapata (https://www.facebook.com/monitorkalibracio) a vásár ideje alatt a helyszínen lehetőséget biztosít laptopod / kijelződ bekalibrálására most kedvezményesen, mindössze 4000Ft-os áron!
A Fixírturmix további eseményei idén:
https://www.facebook.com/fixirturmix/events
Találkozzunk november 7-én!
https://www.facebook.com/events/552625145807151/

Details

Date:
2021, November 7
Time:
08:00 - 13:00 UTC
Event Categories:
,
Event Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/552625145807151/

Organizer

Fixírturmix
Email
noreply@facebookmail.com

Venue

fixirturmix
Madarász Viktor utca 47-49.
Budapest, - 1138 Magyarország
+ Google Map