33.1 C
Budapest
Tuesday, July 16, 2024

Keleti Éva fotókiállítása nyitotta a 25. Őszi Kulturális Fesztivált Szegeden


Keleti Éva fotókiállításának megnyitójával vette kezdetét a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) tavaly elmaradt, 25. Őszi Kulturális Fesztiválja.

A kiállítást, és egyúttal a 25. Ősz Kulturális Fesztivált is, az SZTE rektora, Prof. Dr. Rovó László nyitotta meg, majd a Keleti Éva kiállítást megálmodó szegedi lokálpatrióta, Magyarossy József ügyvéd mesélte el a kamarakiállítás megrendezéséhez vezető utat. A megnyitót a Szegedi Szülők Kórusának varázslatos meglepetés koncertje tette felejthetetlenné.

Keleti Éva, a Kossuth- és Balázs Béla-díjas magyar fotográfus, érdemes és kiváló művész kamarakiállításán Szegedhez kötődő – itt született, a színházban és a szabadtérin szerepelt – színészek fotóit láthatjuk, többek között Domján Edit, Törőcsik Mari, Ruttkai Éva, Latinovits Zoltán, Piros Ildikó, Kulka János, Gábor Miklós és Psota Irén portréit.

A kiállításmegnyitó után fényfestéssel és szabadtéri koncerttel folytatódott a programsorozat, melynek során ötven helyszínen több száz program, kiállítás, koncert, színházi előadás várja az érdeklődőket egészen november közepéig.

Részletes program ide kattintva látható.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,501RajongókTetszik
197KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles