33.3 C
Budapest
Saturday, July 27, 2024

Fotográfiai ösztöndíj a Szellemkép Szabadiskolában

Tanulj fotográfiát ösztöndíjjal a Szellemkép Szabadiskolában!

 A Szellemkép Alapítvány pályázatot hirdet ösztöndíjas tandíj-támogatásra a Szellemkép Szabadiskola tavaszi fotográfus képzésire. A pályázat feltétele egy 12-18 képből álló portfólió és szakmai önéletrajz és motivációs levél.

A sikeresen pályázók elnyerhetik az alapítvány 50% (100.000 ft) vagy 25% (50.000 ft) tandíj-támogatását a Szellemkép Szabadiskola októberben induló fotográfus képzésére, amelyet legfeljebb 3 személynek ítél oda az alapítvány.

A pályázat beküldésének határideje 2021. szeptember 15.

A beérkező munkákat a következő e-mail címre várjuk: szellemkep@gmail.com

(A levél tárgya: Szellemkép Alapítvány ösztöndíjpályázata 2021)

Pályázati feltételek:

– Minden pályázótól kérünk egy rövid – egy A4-es oldalnyi – bemutatkozást, illetve pályaképet (milyen céljaid vannak, mit vársz a Szellemképtől, mik a további terveid stb.) .docx vagy PDF formátumban várjuk. Fontos, hogy ezt is mellékeld a képeidhez, mert a bemutatkozó a pályázat elbírálásának feltétele! Jelezd azt is melyik évfolyamra szeretnél jelentkezni ( Kezdő I.évfolyam, vagy  haladó II.évfolyam) A beadott munkákat ezekhez mérten értékeljük.

– A jelentkezők képeit kidolgozott módon, de nézőkép méretben, max. 500 kb-os, jpg formátumú file-okban vagy pdf-ben várjuk! (Fotómegosztó oldalak linkjeit nem fogadjuk el).

– Kérjük, hogy a pályázók a portfólió összeállításánál fordítsanak figyelmet arra, hogy az összeállított anyag alapján, legyen jól felmérhető a szakmai felkészültség, a műfaji preferencia és reprezentálja a jelentkező fotográfiai érdeklődését. Egyaránt küldhető be fekete-fehér és színes anyag is, akár mindkettő.

– A pályázaton nem vehet részt olyan diák, aki már iskolánk tanulója.

A pályázat benyújtása egyben jelentkezést jelent az iskolába. Az ösztöndíj másra át nem ruházható és vissza nem vonható.

A pályázókat kiértékelés után levélben értesítjük ki. Ezt követően a nyertes pályázóknak online konzultációra is van lehetőség, ahol ha szükséges közösen döntjük el a meglevő képzettségi szintnek megfelelő évfolyamot.

 

Elérhetőségeink:

http://www.szellemkep.com

szellemkep@gmail.com

+3670/637-4953

1072 Budapest, Dob u. 20. II./25

 

 

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,503RajongókTetszik
197KövetőKövetés
771FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles