35.5 C
Budapest
Tuesday, July 16, 2024

Think Tank termékek végre Magyarországon is!

Gyakorló fotósok és elkötelezett dizájnerek agytrösztjének legjobb ötleteit valósítja meg fotós táskáiban és kiegészítőiben az amerikai Think Tank Photo cég, melynek kiváló minőségű termékei idén szeptembertől a hazai fotósok számára is elérhetőek a FotóSarokban. Legújabb partnerünk igényes és ötletes termékei az aktív fotósok életének megkönnyítését szolgálják. A cég küldetése:

A Think Tank Photo egy designer-ekből és profi fotósokból álló csoport, akik a fotósok munkáját tanulmányozva, új hordozási technológiákat fejlesztenek ki, a felhasználók igényei szerint. Azáltal, hogy a “gyorsaságra” és “elérhetőségre” koncentrálunk, felkészítjük a fotósokat, hogy még “A Pillanat Előtt” kész legyenek, és megörökíthessék a történelmi pillanatokat, tükrözve saját látásmódjukat és művészi tehetségüket. Jó pár cégnek csak a termék számít. Nálunk ennél többről van szó: A fotósok támogatásáról. Ha olyan termékeket tervezünk, mely segít a fotósoknak az utazásban, a gyorsabb fényképezésben és felszerelésük ésszerűbb elhelyezésében, akkor valamivel többet alkottunk, mint csak táskákat.
A Think Tank Photo-t két designer(Doug Murdoch és Mike Sturm) és két fotós(Deanne Fitzmaurice (www.deannefitzmaurice.com) és Kurt Rogers) alapította 2005-ben. Deanne Fitzmaurice ugyanebben az évben elnyerte a jelentős Pulitzer díjat, fotóriporteri munkájáért (www.pulitzer.org/works/2005-Feature-Photography).

A “Think Tank” kifejezés, melynek jelentése “ötlet gyártó szervezet”, teljesen jól jellemzi a Think Tank Photo cég üzletpolitikáját, és célkitűzését, mely az új hordozási megoldások létrehozásában merül ki. 2005 óta egy egész sor új, egyedülálló találmánnyal járultak hozzá a szakmához.

A Multimedia Wired Up Collection bemutatásával a Think Tank továbbra is vezető szerepet tölt be a kategóriában, lévén az első cég mely egy egész sorozat terméket tervezett, kifejezetten az új DSLR-ekhez, melyek állókép-, videó- és audiórögzítésre alkalmasak. A Multimedia Wired Up Collection ismét bebizonyítja, hogy a dolgozó profi fotósok véleményére adni, és az ő igényeiket megérteni az elsődleges szempont, ha új termékek létrehozásáról van szó.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,501RajongókTetszik
197KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles