29.5 C
Budapest
Tuesday, July 16, 2024

Haladó fotótanfolyam a FotóSarokban

7 hetes Triplex haladó képzésünk azoknak szól, akik elvégezték alapképzésünket, vagy rendelkeznek már a fényképezés elméleti és gyakorlati alapismereteivel, amit egy szintfelmérő vizsgán bizonyítanak is.

Haladó tanfolyamunk magasabb gyakorlati óraszámmal zajlik, mert alapvető fotótechnikai és kompozíciós kérdésekkel már nem foglalkozunk.

Tananyagunkban először a természetfotózás speciális részével, a makro fotózással ismerteti meg a hallgatóinkat Nagy Z. László, ehhez a speciális technikai eszközöket az iskola biztosítja. Az épületfotó témakörében a modern épületbelsők hangulatának professzionális kompozíciós és világítási ismereteit lehet elsajátítani Darabos György vezetésével, majd megismerhetik a hallgatók a beltéri vakus fotózás műhelytitkait, amit a rendezvényfotózásban tudnak kamatoztatni. A műtermi világítástechnika megismerése után elsőként a modellfotózásba kalauzol Szabó Kálmán okatatónk, majd a portréfotózás bonyolult formai és fényképészeti megoldásait gyakorolhatják be hallgatóink magas fokon, Boros Ferenc felügyelete és iránymutatása mellett.

A gyakorlati foglalkozásokat minden esetben képértékelés követi, amelyen a témakört oktató és abban jártas fotóművész értékeli az elkészült felvételeket, segítve az utómunkát és a jövőbeni még tökéletesebb megformálást. Kultúrtörténeti előadás és modellalbum készítés zárja a tanfolyamot. 

Bővebb információ és jelentkezés a FotóSarok Oktatóközpont weboldalán.

 

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,501RajongókTetszik
197KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles