33.6 C
Budapest
Saturday, July 27, 2024

Minyó Szert Károly: Yakitori Fukeiki idején | fototv.hu

Minyó Szert Károly képzőművész, szabadkézi fotográfus, fénykerékpár performer "Yakitori Fukeiki idején" című kiállítása 2013. november 5-től megtekinthető az A38 hajó – K.Petrys galériájában.

Minyó Szert Károly kiállítása

Helyszín: A38 Hajó, Petőfi híd budai hídfő

Megnyitó: 2013. november 5-én este 8 óra.

A kiállítást Hann Endre szociálpszichológus nyitja meg.

A megnyitón Minyó Szert Károly fénykerékpározik.

Fény asszisztens: Szert Lili.

A kiállítás megtekinthető 2013. november 5-től 24-ig.

Látogatás előtt egyeztessen a következő telefonszámon:+36 1 464 39 40

További információ: Horváth Judit (hjudit@a38.hu

Minyó a mostani tárlatán először mutat be színes fotókat! A művész 2011 óta dolgozik a Megálló csoportban, a Nyitott Műterem szisztémájú FoToNoIrE körrel, és munkája kiterjed a ház mindennapi terápiás életének bemutatására is. Sőt, vannak ennek a munkának, szolgálatnak titkosabb mélységei is, ide csak kiválasztottak juthatnak el, ezért itt kamerát is csak ritkán és átgondoltan használ a művész. Ebből a munkából, ami legalább annyira jószolgálat, mint alkotói folyamat, indult és fejlődik folyamatosan ez a képsorozat, mely részleteiben már bemutatásra került a Magyar Parlament épületében, New Yorkban, a Radiator Gallery, és benevezték a 2013-ban megrendezésre kerülő Delhi Fotó Fesztiválra is.

FoToNoIrE – Sötétből a fény felé, egy mentális és fotográfiai tónus és a bizakodás is jelzésre kerül a szóban. Minyó Szert Károlynál a fotográfia, mint társasági vagy terápiás eseménysor és mint kommunikáció is működőképes. Segít szembe(s)ülni önmagunkkal hiszen időnként nem árt a tükörbe, azaz kamerába néznünk, hogy ne csak a saját szemünkkel, hanem másokéval is lássuk magunkat. Nem könnyű odaállni a kamera elé, de bőséges tapasztalattal szolgál!

Filmportré Fénybiciklivel:

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,503RajongókTetszik
197KövetőKövetés
771FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles