21.2 C
Budapest
Thursday, August 15, 2024

epizod 8



A masodik emeleti pszichopata historiaja…

A masodikon mint mar emlitettem a fafarago mellett lakott egy no aki egyedul nevelte kislanyat es a szombat esti BB3 (Balazs bela 3) show sztarja volt!
Harom ora tajban a haz kulturkozonsege elfoglalta helyet erkezesi sorrendben vagy a sajat kuszoben, vagy masen ki ki kedve szerint, es vartuk az eloadast ami rendszerint kis kesessel, de stabilan indult.
Kb 4 ora tajban kivagodott az ajto a masodik emeleti lakasban es kilibbent rajta Ica hol becsavart hajjal hol tepett hajjal de fixen haloingben vagy lengyelpiaci flottir mackonadragban a haloingre cibalva es kezdetet vette a kb 20-30 perces szurkolas.
Latba vetve minden tornaszt megszegyenito kepesseget kifetrengett a kerites tulso felere es visitani kezdett.
-megolom magamat lerugrom a picsaba nem erdekel engem semmi sem…mire a tomeg szinte egy emberkent valaszolt -ugorj mar ne pofazz!
Na azert tudta mi a showbiznisz baszott leugorni 20 perc visitozas utan visszamaszott es becsapta maga mogott az ajtot s a tomeg is lassan szetszeledt egeszen a kovetkezo hetvegi fellepeseig….

Meg kell emlitenem egy masik affert is amikor a folyoso masik vegen lako roma hazaspar egy uj nszk-s ketajtos szekrenyt szerzett maganak amit annak modja es rendje szerint fel is cipeltek a masodikra a csigalepcson egeszen a bejarati ajtoig ahol logikai gondba kerultek hisz a szekreny magasabb volt az ajtonal.
A vajda mondta az okosat! az aljat tegyuk be a tetejet dontsuk ki a korlaton kivulre es ugy vigyuk be!
Na a szekreny annak rendje modja szerint landolt is a masodikrol 20 masodperccel a mondat elhangzasa utan. talpra esett majd egy banatos nyoges utan lapjaira hullott….egy vallvonassal nyugtaztak hogy uj es mindenkepp kissebb szekreny utan kell nezniuk….a szethullott szekreny kozel 10 evig volt disze a haz kozepen elhelyezkedo kertnek pontosan ott ahova esett….

Címkék

CsaladtortenetSokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,500RajongókTetszik
197KövetőKövetés
798FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles