31 C
Budapest
Wednesday, August 14, 2024

Nikon Coolpix 4300

A kompakt, könnyű digitális kamera, a CoolPix 4300, 4.0 millió effektív pixelszámmal és 3x optikai zoommal egy igazán könnyen kezelhető középkategóriás fényképezőgép, mely kiváló képminőséget biztosít.

A kompakt, könnyű digitális kamera, a CoolPix 4300, 4.0 millió effektív pixelszámmal és 3x optikai zoommal egy igazán könnyen kezelhető középkategóriás fényképezőgép, mely kiváló képminőséget biztosít.

A fényképezőgép felhasználói közé egyaránt tartoznak a kezdők és a haladó amatőrök is. Ideális választás azoknak, akik egy csúcsminőségű fényképezőgépet szeretnének, mely rendkívüli képeket készít. Azokat a felhasználókat, kik mélyebben szeretnének elmerülni a digitális fényképezés világában, biztosan megragadja a CoolPix 4300 könnyű kezelhetősége és hihetetlen képminősége.

A CoolPix 4300 egyik fő erőssége a kiváló optikai teljesítmény; 3x Zoom-Nikkor optika 8-24mm-es gyújtótávolsággal (38-114mm 35mm-es [135] formátumra vonatkoztatva). A 4.0 millió effektív pixel szám biztosítja a kimagasló felbontást és a Nikon egyedüláló képfeldolgozó rendszerével együttműködve színtelített, kontrasztos, tiszta képet készít.

A felvétel elkészítése tovább egyszerűsödött az általános körülményekre tervezett AUTO móddal és a további 12 különböző felvételi üzemmóddal [SCENE] , mellyel lehetővé válik a felhasználó számára, hogy megragadja az élet minden pillanatát és megtapasztalja a digitális fényképezésben rejlő kényelmet és örömet. A CoolPix 4300 kompakt és könnyű kivitelezése rendkívüli módon hordozhatóvá teszi a készüléket, az ergonómiailag megtervezett fogás ill. a kezelőgombok elhelyezkedése biztosítja a kényelmes könnyű kezelhetőséget. A képek kezelése sohasem volt még ilyen könnyű; köszönet érte az egy gomb segítségével való képletöltésnek [Transfer] és a Small Picture gombnak, mellyel speciálisan E-mail és Internet számára tölthet le kis méretű képeket.

A kamerával mindazokat a tartozékokat megkapja, amelyekkel Ön azonnal el tud kezdeni kiváló képeket készíteni. A további választható kiegészítők hosszú sora- – nagylátószögű, teleobjektív, halszemoptika előtétlencsék ill. egyéb tartozékok – megkönnyíti bármely fotográfus utazását a digitális fotózás világába. Ezzel a rengeteg funkcióval, a kiegészítők egész sorával és az egyszerű használatot biztosító kialakításával a CoolPix 4300 méltán vált a sikeres CoolPix sorozat tagjává, és több emberrel fogja megismertetni a digitális fotózásban rejlő örömöt, mint eddig valaha.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,500RajongókTetszik
197KövetőKövetés
798FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles