28.4 C
Budapest
Tuesday, July 16, 2024

Lezárult a Művészetek Palotája 2010 fotópályázat

2010. február 24-én lezárult az Élmény! Minden tekintetben – Művészetek Palotája 2010 fotópályázat. A reggel 10-től este 9-ig tartó zsűrizés az utolsó forduló kivételével online is követhető volt a FotoKlikk oldalon. A zsűri tagjai, Korniss Péter (elnök), Kincses Károly, Benkő Imre, Göbölyös Luca és Turkovics Mónika nehéz helyzetben voltak, sok kiváló kép közül kellett a helyezetteket kiválasztaniuk.
A díjazottak személyét március 14-én, a Művészetek Palotája megnyitásának 5. évfordulóján ismerheti meg a közönség. Az ünnepélyes díjátadás és a pályaművekből rendezett kiállítás megnyitója 2010. március 14-én 10 órakor lesz.
A pályázatra beküldött 3388 pályaműből az előzsűrizés során 716 jutott tovább, az első fordulóban az öttagú zsűri legalább négy tagjának igen szavazata alapján. A második fordulóban három igen szavazat kellett a továbbjutáshoz, a harmadikból a negyedik fordulóba pedig egyedi pontozás alapján kerültek a képek. A kiállítás szervezői a negyedik kategóriába bekerült képek közül választják ki majd a falon látható fotókat. A pályázat résztvevői a zsűri döntését az utolsó fordulóig megtekinthetik fotópályázati oldalunkon, narancssárga keretben láthatók a továbbjutott képek, a kép alatti info /szavazatok link mutatja a zsűritagok szavazatait.
Természetesen a szakmai zsűri szavazata mellett a közönség véleményére is kíváncsiak a szervezők. A közönség több formában szavazhat: 2010. március 4. és április 10. között online, 2010. március 14-től április 10-ig a kiállítás helyszínén szavazócédulák segítségével. A közönségdíjat a Művészetek Palotájában veheti át a nyertes, akit ennek pontos idejéről és módjáról a kiíró e-mailben értesít.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,501RajongókTetszik
197KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles