33.1 C
Budapest
Tuesday, July 16, 2024

Biztonságos munkahely fotópályázat

A fotópályázatot az ügynökség kockázatértékelésről szóló, Egészséges munkahelyek kampányának keretein belül rendezték meg. A pályázat profi és amatőr fotósok előtt egyaránt nyitva állt. A pályaműveket 2009. május 9. és augusztus 15. között lehetett leadni.

Egy méhész portréja nyerte el a biztonságosabb és egészségesebb munkahelyekről szóló európai fotópályázat első díját.
A díjat a máltai Christopher Azzopardi nyerte „Méhész” című fotójával. Az eredményt a mai napon a bilbaói, kockázatértékelésről és kkv-kről szóló európai csúcson hirdetik ki, amely az Egészséges munkahelyek kétéves kampány záróeseménye.
A második és harmadik díjakat a francia Eric Despujols („Hegesztő”) és a portugál Rodrigo Cabrita („Nehéz és bonyolult élet”) kapta.
Az európai szintű fotópályázat Európa-szerte megragadta a lelkes fotósok fantáziáját: Magyarországot 30 pályázó 73 fotója képviselte az 1 670 beküldött pályázat közül. Minden fotó más oldalról mutatta meg, hogy az európai polgárok hogyan értelmezik a munkahelyi biztonságot és az egészségvédelmet.
A „Milyen a biztonságos és egészséges munkahely?” pályázatra leadott fotókról további információt a következő weboldalon talál: www.osha-photocompetition.eu

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,501RajongókTetszik
197KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles