28.8 C
Budapest
Saturday, July 27, 2024

Eredményhirdetés: Állatvédelmi Fotópályázat 2007.

A mindennapi életben fontos, hogy az ember az őt körülvevő természetes, és épített környezettel megfelelő (tudatosan jó) viszonyt alakítson ki. Ezt segítő céllal került meghirdetésre az “Állatbarát Fotópályázat 2007.” alkotói program.

Az Orpheus Állatvédő Egyesület (www.zug.hu) által kiírt alkotói fotós pályázatára összesen 1652 alkotás (nyers és kidolgozott fotó) érkezett be. A jó eredmény mutatja, hogy az állatvédelem egyre több embert foglalkoztat.

A pályaművek feldolgozása és értékelése nehéz feladat volt, hiszen a beküldők szívvel-lélekkel összpontosítottak a nemes feladatra, mégpedig az állatbarát fotó megalkotására, ezáltal az állatszeretet kifejezésére, a felelős állattartás szemléltetésére, az állatvédelem fontosságára. Ebben a pályázati programban is volt a hazai beküldők mellett szép számmal Romániából, Szlovákiából, Szerbiából is beérkező pályamunka.

A legjobbnak ítélt fotók 18 év alatti díjazottjai:

01. Greguss Péter, Visegrád (fotó: boldog-kutya),
02. Varga Diána, Szeged (fotó: nevetőgörcs),
03. Jenei Beáta, Berettyóújfalu (fotó: segíts kérlek),

Nyeremények: könyvutalvány, “A macska” újság 1 éves előfizetés, oklevél,

A legjobbnak ítélt fotók 18 év feletti díjazottjai:
01. Falcsik Tamás, Budapest (fotó: bezárva),
02. Biczó Zsolt, Kozármisleny (fotók: kalitka, virradat),
03. Kornfeld Andrea, Budapest (fotók: anya és lánya),
04. Kovács Sándorné, Kisapostag (fotó: macskaszem),

Nyeremények: pénzdíj, “A macska” újság 1 éves előfizetés, oklevél,

A díjazottak postán kapják meg nyeremény értesítésüket és persze jutalmukat is. A pályázat kiírója a beérkezett anyagokból (lehetőség szerint) kiadványokat készít, azonban nem garantálja, hogy bármely pályamunkát megőrzi, vagy tovább felhasznál. Te is lehetsz állatvédő! Gratulálunk az összes pályázónak, kiemelten a nyerteseknek!

Orpheus Állatvédő Egyesület
Támogassa az állatvédelem helyzetét!
Adó 1%: Orpheus Egyesület – 18464654-1-06
Számlaszám: 11735005-20489094

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,503RajongókTetszik
197KövetőKövetés
771FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles