27.7 C
Budapest
Tuesday, July 16, 2024

Kaiser Ottó: Az én Európám – Egy fotográfus naplójából (1986-2009)

Kaiser Ottó fotóriporter, képszerkesztő. Pályáját fotóillusztrátorként kezdte, de hosszabb ideig dolgozott műtermi fotográfusként is.

Számos Magyarországon megjelenő hetilapnak és magazinnak volt munkatársa.
Az utóbbi években azonban város-, táj- és portréfotókat készít, valamint a határon túli magyar kultúra bemutatásával foglalkozik. Munkáiból számos album készült.

Az én Európám – Egy fotográfus naplójából (1986-2009) című fotóalbumban az elmúlt két évtized terméséből válogatva, Európa nagyvárosaiban készült fotóit adja közre.

“Anglia, Ausztria, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Írország, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Románia, Skócia, Svájc, Svédország, Szlovákia. Kiadóm jóvoltából az elmúlt öt évben bejárhattam Európát. Város- és tájképeim mellé a több mint két évtizede vezetett naplóm részleteiből készítettem válogatást, olyan élményekből, amelyeket képekben nem mindig tudtam megfogalmazni. Íme hát szövegek és képek rendhagyó viszonyban, nem feltétlenül egymásra támaszkodva.”(A szerző)

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,501RajongókTetszik
197KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles