28.8 C
Budapest
Saturday, July 27, 2024

Az Epson érdemelte ki a Legjobb fotónyomtató díját

Az Európai Digitális Sajtószövetség (EDP) a Legjobb fotónyomtató kategóriában az Epson korszerű SureColor SC-P20000 készülékét hirdette ki győztesként. Az EDP évente a digitális nyomtatási piac leginnovatívabb termékeit és fejlesztéseit díjazza.

Epson SureColor SC-P20000

A januárban bejelentett 64” méretű SC-P20000 nyomtató a rendkívüli nyomtatási sebesség mellett jeles minőségű fényképek nyomtatását biztosítja. A masina nagyszerű alternatíva a tekintélyes mennyiségben nyomtató nyomdai produkciós cégek, fénymásoló szalonok és fotókidolgozó vállalkozások részére szintúgy, merthogy költséghatékony üzemeltetéssel kiváló színvonalú, jókora felbontású POS anyagok, kültéren és beltéren egyaránt használható feliratok, reklám plakátok és fényképek állíthatók elő. Az akár 2400 × 1200 dpi felbontású fényképeket a PrecisionCore MicroTFP nyomtatófej biztosítja. A robusztus kialakítás nagyon sok technológiai újítást és szerepkört rejt, akárcsak a modern fejlesztésű, kameraalapú papíradagoló-stabilizátort és a médiainduktív görgőrendszert.

Epson SureColor SC-P20000 nyomtató

Epson SureColor SC-P20000 nyomtató

Kristin Saus-Opuszynski, az Epson Europe vezető kereskedelmi menedzsere kijelentette: „A nyomtató kiemelkedően nagy nyomtatási sebessége mellett az Epsontól megszokott, magas minőségű nyomatok előállítására képes, valamint új funkciókat és egyszerű kezelhetőséget biztosít. Büszkék vagyunk, hogy az SC-P20000 nyomtató megkapta az EDP elismerését, hiszen a zsűri azokat az innovatív termékeket díjazta, amelyek új megoldásaikkal a digitális nyomtatási szektor jövője szempontjából meghatározóak.”

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,503RajongókTetszik
197KövetőKövetés
771FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles