Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fotó/Festészet | művészeti határátlépő standup előadás

2019, September 27 @ 17:00 - 18:00 UTC

o

………………………………………………………….
TÁRLATVEZETÉS + ANTALFFY PÉTER FÉLE STANDUP

A nemrég megnyílt SUR/REAL LANDS fotókiállítás különleges eseményeként a kiállító művész Radisics Milán és Antalffy Péter történész beszélgetnek a fotó és a festészet határait feszegető művészetről.

A provokatív standup tárlatvezetés betekintést nyújt mind az alkotói folyamat bugyraiba, mind a szemünket becsapó képek és formák világába.
Ha bármikor is játszottunk azzal, hogy mennyire kell közel vagy távol állni egy képhez, hogy az valóban hasson ránk, most ennek egy új dimenzióját mutatjuk be: sosem voltunk ennyire közel ahhoz, hogy igazán távolról szemlélhessük a természet festői alakzatait.

Előadja: Radisics Milán fotóművész és Antalffy Péter történész
——–

Szeptember 27. péntek, 19 és 20 óra között.
Faur Galéria, Bartók Béla út 25.
Eleven Ösz

……………

Radisics Milán
a Radex Media Group, kreatív ügynökség ügyvezetője, ismert és sokszor díjazott fotós, az idei Sajtófotó MUOSZ nagydíjasa, akinek a tárlata látható jelenleg a Faur Galériában.

Antalffy Péter
Történész, egyiptológiát és történettudományt hallgatott az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Kétszer nyert államközi kutatóösztöndíjat Egyiptomba. Előadásokat tartott a Szépművészeti Múzeumban, az ELTE BTK-n, a Szent István Egyetemen. Kutatóként a különböző kultúrák találkozásai és ütközései foglalkoztatják, valamint a történettudomány megismerési módszerei. Elmélyült tanulmányokat folytatott az ókori és az ősi amerikai kultúrák terén.

https://www.facebook.com/events/1324621927710982/

Details

Date:
2019, September 27
Time:
17:00 - 18:00 UTC
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1324621927710982/

Organizer

Faur Zsófi – Ráday Galéria
Email
info@galeriafaur.hu

Venue

Faur Zsófi – Ráday Galéria
Bartók Béla út 25
Budapest, - 1114 Magyarország
+ Google Map