Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ösztönkép – Kiss Csanád kutyafotói / Jubileumi kiállítás

2019, April 14 @ 12:00 - 15:00 UTC

n

–– KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY ––
Közkívánatra az esemény 14:00 órakor kezdődik, hogy minél többen részt tudjatok venni a gyerkőcökkel és a négylábú pajtásokkal.
–– KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY ––

Ösztönkép, képben az ösztön – Április 14-én megnyitjuk Kiss Csanád “Ösztönkép” c. kutyafotókiállítását!

„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.”

Kiss Csanád neve a legnagyobb kutyabarátok számára aligha cseng ismeretlenként; nagy valószínűséggel jártak már a műtermében, vagy találkoztak alkotásaival magazinokban, a közösségi média platformjain, termékcsomagolásokon, vagy éppen Demény, a kötsög portfóliójában.

Csanád elsőként egy barátja kutyáját kapta lencsevégre, mára azonban hivatásává vált a négylábú barátok fotózása. A jubileumi kiállítás apropója, hogy Csanád kamerájának fókuszába éppen 10 éve kerültek a családi kedvencek. A kutyások baráti körében, később pedig az egyre bővülő körön kívül is hírnevet szerző fotós lélekkel teli képeivel, szakmája iránti elköteleződésével és a felelős kutyatartás népszerűsítésével hívta fel magára a figyelmet. Állított ki Bécsben, idehaza pedig az “Ösztönkép” c. kiállítása a Mazel Tovban volt látható 2015 őszén, ahol a kiállítást kísérő programok keretén belül az előadók más és más aspektusból közelítették meg a kutyáslét abszolút (kétoldali) boldogságának elérését: Szó esett többek között a kutyák tréningeléséről, a tükör módszerről, a póráz kérdésköréről vagy épp a nyersetetésről is.

Tartsatok velünk és az összes négylábú baráttal április 14-én, a kiállítás megnyitóján! A kísérő programokról hamarosan hírt adunk!

A kiállítás 04.14.- 05.14. között nyitvatartási időn belül ingyenesen látogatható.

https://www.facebook.com/events/2275654966088145/

Details

Date:
2019, April 14
Time:
12:00 - 15:00 UTC
Event Categories:
,
Event Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/2275654966088145/

Organizer

Tereza
Email
noreply@facebookmail.com

Venue

Tereza