28.4 C
Budapest
Tuesday, July 16, 2024

Bemutatkozik a FotoKlikk Életút oldal

Régóta keresem a megoldást arra, hogyan mutathatnám be a FotoKlikk majd 20 éves adatbázisának erejét és felkészültségét. Most az oldal új szerverre költöztetésének vége felé bemutathatom a FotoKlikk Életút oldalakat.

Mit is jelent ez?

A FotoKlikk Életút oldalak az 1998 óta töltött FotoKlikk adatbázis metszeteit mutatják be egyedülálló módon, az adott személyre, szervezetre vagy eseménysorozatra vonatkoztatva. Az életút oldalakat közösségi szerkesztők (akár te magad is), bloggerek, vloggerek készítik, ezért lehetőséget adunk mindenki számára, hogy ebben a látványos megjelenítésben részesüljön, szinte önálló szakmai honlapot biztosítva, amit nem kaphat meg sem egy blogmotortól sem a facebooktól. Az Életút oldalak bázisát írások, képes beszámolók, galériák és események adják, akár utólag is feltöltve az életút főbb mérföldköveit, kiállításokat, beszámolókat. Az életút építkezhet még figyelmünkbe ajánlott facebook eseményekből valamint blog és hírajánlókból, amiket automatáink gyűjtenek és dolgoznak fel, szinte csak az engedélyezésre várva. Itt RSS források elküldésével tudsz segíteni, felhívva a figyelmet az aktív információ forrásokra.

Mit kell tenned ahhoz, hogy bekerülhess és te is megmutathasd életutadat?

Mindenesetre regisztráld magad a fotoklikken, ha lehet rendes névvel, fényképpel, hogy ne takarítsam ki a regisztrációdat a kéretlen robotokkal együtt, majd felvihetsz eseményeket vagy a klubod, egyesületed eseményeit. Cimkézd be magadat vagy egyesületedet, hogy bekerülj az indexbe, majd jelezd nekem, ha készen vagy ezzel vagy szeretnéd leellenőrizni a munkádat.

Milyen életutakat kezelünk most?

Jelenleg úgy látom az alábbi életutak bemutatására van szükség:

Szívesen veszek ötleteket a fejlesztésre, de ha programozó vagy webfejlesztő is vagy, örömmel fogadom a segítségedet is! Jelentkezz a segítők csoportomba!

Jó böngészést az új életút oldalakon!

Darányi Zsolt, főszerkesztő

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,501RajongókTetszik
197KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles