33.6 C
Budapest
Saturday, July 27, 2024

Megérkezett a Canon EOS 70D | fototv.hu

Megérkezett a Canon EOS 70D, ezzel bővült az EOS család. A 70D forradalmian új Dual Pixel CMOS AF technológiát rejt magában, a 19 pontos kereszt típusú AF-rendszerével másodpercenként akár 7 kép is készíthető.

Canon EOS 70D

Sajtóközlemény:

Professzionális kialakítás a professzionális kezeléshe

Az EOS 70D nagyszerű képességei egy professzionális kialakítású, a kényelmes, ugyanakkor gyors használathoz tervezett vázban kaptak helyet. A képkocka 98 százalékát megjelenítő, 0,95x-ös nagyítású, Intelligens keresővel kényelmesen komponálhatók meg a képek és ellenőrizhetők a beállítások a rávetített elektronikus visszajelzések segítségével.

Canon EOS 70D

A 7,7 cm-es (3,0?), állítható dőlésszögű, 1,040 millió képpontos Clear View LCD II érintőképernyő ideális videók felvételéhez és a szokatlan, izgalmas szögekből történő kreatív fényképezéshez.

Praktikus kapcsolódás ? egyszerű távvezérlés és azonnali megosztás

Az EOS 70D a legújabb EOS modell, amely beépített Wi-Fi kapcsolatot kapott. Ez nemcsak a fényképezőgép távirányítását teszi lehetővé nagy-nagy szabadsággal, hanem a képek kényelmes megosztását is.

Zabolátlan kreativitás ? azonnal

Az EOS 70D kreatív módok széles tárát kínálja az egyedi képek egyszerű elkészítéséhez. A fényképezőgépbe épített HDR-funkció révén nem jelent problémát a nehéz, nagyon kontrasztos témák felvétele sem: ilyenkor három felvételből készül egy olyan, amely részletgazdagabb mind az árnyékos, mind a fényesebb területeken. Többszörös felvételi módban maximum kilenc kép készíthető egymásra; valamint egy sor kreatív szűrő is alkalmazható a felvétel stílusának és jellegének azonnali megváltoztatásához.

Kreatív Full HD felbontású filmek

A nagyszerű állóképek mellett az EOS 70D-vel kiváló minőségű videók is készíthetők, roppant egyszerűen. Full HD (1920 x 1080 képpont) felbontású videók készíthetők többféle (30, 25 vagy 24 kép/mp, illetve 720p felbontásnál 60 és 50 kép/mp) képsebességgel és különféle tömörítési beállításokkal az utószerkesztéshez és megosztáshoz.

Az új Dual Pixel CMOS autofókusznak köszönhetően a Video szervo AF mód folyamatosan követi a tárgyakat mozgás közben, vagy a téma újrakomponálása közben is, garantálva, hogy állandóan fókuszban legyenek.

Canon EOS 70D

EOS 70D a legfontosabb jellemzők:

  • 20,2 megapixeles APS-C CMOS érzékelő és DIGIC 5+
  • 19 pontos kereszt típusú AF-rendszer és 7 kép/perc sebességű sorozatfelvétel
  • Dual Pixel CMOS AF
  • Azonnali megosztás és távirányítás Wi-Fi-n keresztül
  • ISO 12800 (H:25600)
  • Állítható dőlésszögű, 7,7 cm-es ClearView II LCD-érintőképernyő
  • Intelligens kereső
  • Full HD videók

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,503RajongókTetszik
197KövetőKövetés
771FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles