16.3 C
Budapest
Monday, October 7, 2024

Exkluzív: Sony Alpha 7 tesztfotók | fototv.hu

Lehetőségünk volt kipróbálni pár órára a Sony full frame újdonságát, a cserélhető objektíves tükör nélküli Alpha 7 modellt. Az A7-re a szintén frissen bejelentett E-bajonettes FE Zeiss 35mm f2.8 objektívet tekertük fel, igazából csak ezt kaptuk hozzá. Készítettünk gyorsan tesztképeket is, melyeket teljes felbontásban letölthetnek a FotoTV olvasói.

Sony Alpha 7 tesztképek

Még mindig az Alpha 7 hatása alatt vagyunk, igazán érdekes fényképezőgépet alkotott meg a Sony. A 24 megapixeles szenzor igazán jól teljesít és az objektív felbontóképessége is kiszolgálja ezt a 24x36mm-es képérzékelőt. Az A7 szögletes formavilága ellenére kézre áll, jól kezelhető. A szigetelt a menü és C2 néven futó programozható gomb gondolom a tömítés miatt nehezebben nyomható, a direkt videó indító gomb érthetetlen módon került a hátsó grip oldalára. A két értékállító tárcsa úgy működik, ahogyan kell. Az OLED EVF kereső maximális élményt nyújt, a hátsó LCD is szép, részlet gazdag, de napfényben rosszul látható. A hybrid AF rendszer meglepően gyors, fotóhoz ideális, a videóban eléggé rángatja az élességet.

Sony Alpha 7 hátulnézetből

Ezek voltak a rövidített első benyomások, nézzétek meg a tesztfotókat, hamarosan részletes tesztel is jelentkezünk! Az Alpha 7 után pedig nagyon kíváncsiak leszünk a 7R aluláteresztő szűrő nélküli 36 megapixeles teljesítményére?

Sony Alpha 7 + FE Zeiss 35mm f2.8 - teljes felbontású tesztfotó

A TESZTFOTÓK TELJES FELBONTÁSÚAK, EREDETI MÉRETŰEK, ÍGY SÁVSZÉLESSÉG FÜGGVÉNYÉBEN IDŐBE TELLHET BETÖLTÉSÜK!

Részletes információk a Sony Alpha 7 és 7R fényképezőgépekről a FotoTV-n!

Sony Alpha 7 + FE Zeiss 35mm f2.8 - teljes felbontású tesztfotó

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,506RajongókTetszik
197KövetőKövetés
835FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles