33.1 C
Budapest
Tuesday, July 16, 2024

Sony reklámfilm a Budapest Film Academy rendezésében

Az ELTE Budapest Film Academy hallgatói saját reklámfilmet készítettek a Sony cserélhető objektíves fényképezőgépéhez. A WiFi-s NEX-5R-hez készült kisfilm megvalósításra a hallgatók saját kreatív rendezői koncepciójukkal tudtak pályázni.

A Sony és a Budapest Film Academy által kiírt forgatókönyvíró pályázatra számos anyag érkezett, amelyek közül a legjobbnak Szentiványi Gábor elképzelése bizonyult, aki rendezőként maga állíthatta össze a reklámfilm leforgatásához szükséges stábot is a különböző BFA kurzusokra járó diákok közül.

A végleges csapatba producerként Weith Katalin, operatőrként Nagy Márton, vágóként Sasvári Júlia került, a zenét pedig Nagysolymosi Gábor szerezte.

A nagy lelkesedéssel elkészült NEX-5R reklámfilm remekül illusztrálja a cserélhető objektíves fényképezőgépben rejlő lehetőségeket hobbi és profi fotósok számára, valamint bemutatja a beépített WiFi funkciót is.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,501RajongókTetszik
197KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles