33.3 C
Budapest
Saturday, July 27, 2024

Tabán egykor és ma ( Vecsey András)

Várostörténeti könyv az egykori – lebontott- budapesti Tabán városrészről. A kiadvány rengeteg egykori és mai fotó melléklettel meséli el, az ősi városrész történetét, a kialakulásától a lebontásáig.

“A könyv -egykori és mai fényképekkel, összehasonlításokkal, történeti leírásokkal – annak a Tabánnak állít emléket, melyet kivételesen nem a történelem viharai pusztítottak el teljesen, hanem az elmúlt évszázad különféle budapesti városrendezési elképzelései, a leegyszerűsített szanálási tervek és az üzleti érdekek. Mindezek következtében a Tabán múltját napjainkban már csak egy-egy házfolt örökíti át a mai és – remélhetőleg – az elkövetkezendő nemzedék számára”.

Nyelv: magyar, német nyelvű fejezettel

ISBN : 9632178572
Kötésmód : cérnafűzött kötött, keménytáblás
Oldalszám : 144
Méret [mm ] : 204 x 205 x 13

Ára: 2.800.-Ft

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,503RajongókTetszik
197KövetőKövetés
771FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles