33.1 C
Budapest
Tuesday, July 16, 2024

38. heti előzetes

Most már végérvényesen vége a nyári uborkaszezonnak, egyre több pályázatot és kiállítást ajánlunk a 38. hétre is, és folytatódik a beíratkozás a különféle fotós iskolák kurzusaira is.

Fotóoktatás-keresőnkkel 35 oktatás közül válogathatnak a tudásukat tökéletesíteni vágyók, több fotós iskola szervez nyílt napot, érdemes körülnézni az ingyenesen látogatható bemutató órákon.

Szerdán este konferenciaszobánkban közvetítjük Nemes Z. Márió előadását az ArtBázisról, érdekesnek ígérkezik a Fotófalu 2011 kiállítás is, és aki Veszprémben jár, ne hagyja ki a világ legszebb asztrofényképeit. Pécsieknek és odalátogatóknak  ajánljuk Dozvald János fotókiállításait és Neoklasszikus Diaporámáját.
Aki még nem látta Keleti Éva Visszapillantás című kiállítását, vasárnapig megteheti, tollas barátaink fotóival szeptember 26-ig lehet pályázni. Kicsit több idejük van még azoknak, akik a Nikon-The Explorer tehetségvadászatán akarnak indulni, vagy az “Arany Teknős” pályázaton, amit jó szívvel ajánlunk minden természetfotós figyelmébe.

Szép őszi élményeket és fényeket kívánnak a szerkesztők!

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,501RajongókTetszik
197KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles