29.5 C
Budapest
Tuesday, July 16, 2024

Elindult! „Együtt-lét” Hagyományos kultúrák együttélése a Kárpát-medencében fotópályázat

Az Országgyűlés létrehozta a fotópályázat honlapját, mely 2010. november 1-től elérhető az interneten www.egyuttlet.eu címmel. Erre a webcímre várjuk a résztvevők pályázatait, ahol a pályázattal kapcsolatos valamennyi információ elérhető.

Büszkeség számunkra, hogy a honlapot a FotoKlikk közreműködésével és felügyeletével, a pályázatot pedig a Klikk legújabb fejlesztésű fotópályázati rendszerével működtetjük.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a kiíró a nyereményalapot jelentős mértékben megemelte, összességében több mint 10,000 eurót osztanak ki a győztesek számára.

2011. január 1-től Magyarország látja el az Európai Unió soros elnökségét. Térségünkben egyedülálló kulturális értéket jelent a különböző nyelvű és kultúrájú közösségeknek az elmúlt évszázadok során kialakult hagyományos együttélése: a magyar EU-elnökség idején kiemelt hangsúlyt kap a regionalizmus kérdése, a nyelvek és kultúrák sokszínűsége, a kisebbségek hagyományainak megőrzése.
A fotópályázat célja, hogy méltó kiállítással mutassuk be a Kárpát-medencében élő közösségek életét.
A nagyszabású kiállítás 2011. márciusától az Országház előtt, a Kossuth téren kerül megrendezésre a zsűri által legjobbnak ítélt pályaművek megjelenítésével.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,501RajongókTetszik
197KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles