31 C
Budapest
Wednesday, August 14, 2024

Magyar fotósok sikerei külföldön

Incze Domokos, Jakab Tibor, Kerekes István és Láng Tibor szerepelt sikeresen külföldi fotópályázatokon. Gratulálunk!

Incze Domokos AFIAP, E-MAFOSZ fotográfus két alkotását díjazták az argentínai 15. Salón Mercosur Internacional Diógenes Taborda 2010 fotópályázaton.

Jakab Tibor marosvásárhelyi (Románia) EFIAP/S, APSA fotóművészt Profiency PSA (PPSA) díjjal tüntette ki a Photographic Society of America (Amerikai Fotográfusok Szövetsége, PSA).

Kerekes István mosonmagyaróvári EFIAP/s fotográfusnak három elfogadása volt az amerikai 38. PSNY International Salon of Color Photography 2010 című fotópályázaton, és Mese az Alpokról, valamint Yelena című alkotása Judges Medalban részesült. Az alkotónak három képét állítják ki a 65. Hongkongi Nemzetközi Fotográfiai Szalonon, és Mese az Alpokról című munkája itt is díjat kapott. Az angliai 31. Northern Counties International Salon of Photography-n négy elfogadása volt, a Yelena című alkotása PSA Silver Medalt kapott, a Tekintet című fényképe pedig Willy Suys – Judges Medalban részesült. A szerbiai 34. International Photography Exhibition – Child 2010 kiállításon 11 képét fogadták el kiállításra, és díjazták Yelena című művét. Nyolc elfogadása volt a tajvani 34. Taipei Nemzetközi Fotószalonon, míg a Macedóniában megrendezett 5. Kumanovo Nemzetközi Fotószalonon öt képét állították ki, és A tekintet című alkotása FIAP Silver Medal-ban részesült.

Láng Tibor E-MAFOSZ/g fotográfus Vendéglátás-szíveslátás című alkotását a szlovéniai Lendvai Fotó és Videoklub, valamint a Lendva Művelődési Egyesület és a Lindaui Turista Egyesület pályázatán fogadták el kiállításra.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,500RajongókTetszik
197KövetőKövetés
798FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles