27.7 C
Budapest
Tuesday, July 16, 2024

A Budapest Airport fotópályázatának díjazottai

Szakmai, közönség és dolgozói kategóriában összesen öt díjat osztottak ki a Budapest Airport hatvanadik születésnapja alkalmából meghirdetett fotópályázaton.
A versenyen az utazás élményét, a repülőtéri hangulatot kifejező fotókkal lehetett indulni. A pályázatra 280 jelentkező összesen 558 fotóalkotása érkezett, a legjobbakat külön kategóriákban szakmai zsűri bevonásával és webes közönségszavazáson választották ki.
A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt alkotás a repülőtér 60. születésnapjának jelképeként újra leszálló HA-LIX lajstromjelű LI-2 utasszállító repülőgépről készült fotó lett a ferihegyi betonon. Madi István „egyedi komponálásával, gyönyörű beállításaival” szerezte meg a zsűri elismerését.
A szakmai zsűri mellett a fotópályázat hivatalos oldalára látogatók az online felületen is szavazhattak, itt az első három helyezésért járt díj. A közönség a legjobbnak Nadji Hazem (iraki állampolgárságú fotós) Svéd csavar c. fotóját szavazta meg. A kategória második legjobbja Kelemen Melinda lett a Budapest Airport 2-es terminálján készült fotóval, ami a kép címét is adó Travel Service Boeing repülőgépéről készült. A harmadik helyet Tasnádi József szerezte meg a szavazatok alapján Légörvény című fotójával.
A vállalat a győztes képekből fotókiállítást állít össze a repülőtér 1-es termináljának galériáján.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,501RajongókTetszik
197KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles