28.4 C
Budapest
Tuesday, July 16, 2024

Hidegkuti Gergely – Vinnay Péter: Digitális Képalkotás

Ez a könyv minden fényképészet iránt érdeklődő olvasó társa kíván lenni, akár van fényképezőgépe, akár nincs, akár szereti használni a számítógépet, akár nem.

Nagyon divatos fogalom mostanában a digitális képalkotás, fényképezés és a nyomtatás, de sokunk számára minden olyan eszköz, amelyiknek a nevében szerepel a `digitális` szó, misztikusnak, érthetetlennek látszik, teljesen jogosan. Önkéntelenül kötjük össze ezeket a fogalmakat a `számítástechnika- DOS-Windows-floppy` világgal, és úgy érezzük, hogy profi számítógép-felhasználónak kell lenni ahhoz, hogy részesei legyünk a digitális képalkotás világának. Szerencsére ez egyáltalán nem igaz. Ma már úgy is készíthetünk felvételeket egy digitális fényképezőgéppel, hogy nincsen számítógépünk. Természetesen rengeteg új lehetőség nyílik meg előttünk, ha `befogadjuk` a képfeldolgozó világunkba a számítógépet, hiszen a lehetőségek korlátlanok. Ez a könyv minden fényképészet iránt érdeklődő olvasó társa kíván lenni, akár van fényképezőgépe, akár nincs, akár szereti használni a számítógépet, akár nem.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,501RajongókTetszik
197KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles