33.1 C
Budapest
Tuesday, July 16, 2024

Nikon CoolPix 7600

(7.1 millió tényleges pixelszám; 3x optikai zoom) A CoolPix 7600 képei mindig tiszták és élesek, még vágás és akár A3-as méretre történő nagyítás után is, köszönhetően a 7,1 tényleges megapixeles, nagy felbontású képérzékelőnek és a 3x-os optikai nagyítást nyújtó Zoom Nikkor ED (extra alacsony szórású) objektívnek, amelynek tartománya 35 mm-es formátumban 38-114 mm-nek felel meg. Makrófelvételek már 4 cm-es távolságból is készíthetők.

Főbb jellemzők

1. 7.1 millió tényleges pixelszám biztosítja a kiváló minőségű nyomatokat kristály tiszta részletekkel, még A3-as képek esetén is.
2. A lenyűgöző 3x optical Zoom-Nikkor objektív a Nikon professzionális minőségű ED lencséivel biztosítja a kimagasló képfelbontást.
3. Az újonnan kifejlesztett “D-Lighting” funkció hatásos kamerán belüli editálást nyújt alulexponált képekhez, PC használata nélkül.
4. A Nikon egyedülálló In-Camera Red-Eye Fix [a fényképezőgépben elvégzett vörösszem-effektus csökkentés] érzékeli és eltávolítja a vörösszemet azonnal és automatikusan .
5. Az újonnan kifejlesztett “Face-priority AF” [Arc-prioritásos AF] üzemód biztosítja tökéletes portréképeket, míg a további 15 előreprogramozott motívumprogram éles képeket és optimális expozíciót kínál minden körülmény között.
6. A hasznos Help gomb segítségével minden menüpontról pontos információkat, magyarázatokat kaphatunk.
7. Kiváló minőségű mozgóképfelvétel hanggal, melynek határt csak az SD kártya mérete szabhat.

Mellé adott tartozékok

Szíj, USB kábel, audio-/videokábel, 2 db LR6 (AA-méretű alkáli-) elem, PictureProject CD-ROM, használati utasítás

CoolPix 7600 Főbb műszaki paraméterek

Effective pixels (million) 7.1
Optikai zoom / Digitális zoom 3 / 4
Focal length [mm] [35mm film equivalent] 7.8-23.4 [38 – 114]
Approx.No of frame with internal memory (High/Normal) 4/7
Scene mode (incl. Scene Assist Mode) 15
Internal memory 14MB
Movie with sound yes
Tömeg (kártya és telepek nélkül) 145
Dimension (WxHxD) [mm] 85 x 60 x 39mm
Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,501RajongókTetszik
197KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles