33.1 C
Budapest
Tuesday, July 16, 2024

Rakó Alex – Az Év Ifjú Természetfotósa 2009

A 2009-es év Ifjú Természetfotósa így vall magáról: ”1992. április 7-én születtem Budapesten, és itt is élek. A fotózás 12 éves koromban kezdett el érdekelni, de akkor még csak egy kis kompakt géppel hódoltam – akkoriban még csak kialakulófélben lévő – szenvedélyemnek.
A fotográfia komolyabban 2005 végén kezdett el érdekelni, amikor hozzájutottam egy Canon digitális tükörreflexes fényképezőgéphez. Innentől kezdve nem volt megállás, egyre jobban elmélyültem a temészetfotózás adta élményekben és látványokban. Ha időm engedi a tanulás mellett, akkor a szabadidom nagyobb részét vagy a lessátramban, vagy valahol kint a természetben töltöm. Remélem ezt a csodálatos időtöltést még sokáig űzhetem. 2006 októbere óta tagja vagyok a FényÉrték Természetfotó Klubnak.”

Bővebb információk a www.rakoalex.hu honlapon találhatók.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,501RajongókTetszik
197KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles