28.4 C
Budapest
Tuesday, July 16, 2024

Lezárult az FTN-2009: Képek a nappali falára fotópályázat

Május 30-án szombaton lezárult a Fényecset Természetfotós Napok alkalmából megrendezett Képek a nappali falára fotópályázat zsűrizése.

A zsűrizés a többfordulós lett. A zsűrizés minden fordulója nyilvánosan zajlott, annak minden részét a www.fotoklikk.eu on-line közvetítette az interneten. A kiállításra kerülő képek kategória helyezési sorrendjét és a díjakat is tartalmazó eredménylista megtekinthető volt a zsűrizés lezártával és most is az alábbi linken, kivétel képez ez alól a Fődíj, mely az FTN nap-on lesz kihirdetve, szeptember 20-án.

Az első fordulós 1553 pályázatból a zsűri 784-et engedett tovább, majd a 3. fordulóban 48 darabra szűkítve állt össze a kiállításra kerülő képek listája, köztük minden kategória első három helyezettjével.

A fotoklikk közvetítési oldalán a fődíjra jelöltek láthatóak, közülük kerül ki majd a győztes.

A zsűri az ifjúsági portfólió kategóriában nem hirdetett győztest.

A zsűrizés pontszámai megtekinthetők a fotópályázat közvetítési oldalunkon. Az első forduló pontszámai mellől a zsűri kérésére a neveket eltávolítottuk.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,501RajongókTetszik
197KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles