27.7 C
Budapest
Tuesday, July 16, 2024

Felhívás minden kiállító és kiállítást látogató részére.

Az elmúlt néhány hónapban mi, Rákosi Péter és László Gergely, közös műalkotásba kezdtünk, melyhez most az Önök segítségét kérjük.
X úrról készítettünk mostanáig titokban fényképeket kiállítás megnyitókon. X úr hosszú évek óta képzőművészeti kiállítások egyik legszorgalmasabb látogatója. Jelenléte a galériákban már-már olyan megszokott mint a pogácsáé és a boré, és ezzel a magyar képzőművészet közönségének teljesen anonim kulcsfigurájává válik.
Azon kívül, hogy fényképezünk, gyűjtünk is képeket X úrról, annak reményében, hogy évekre visszamenőleg X úr útját követve tudjuk bemutatni a galériák világát.
Ezért mindenkit, akinek kiállítás megnyitókról vannak felvételei, arra szeretnénk kérni, hogy küldjön olyan képet melyen X úr akármilyen mértékben (akár a feje búbja, keze, stb.) szerepel. Kérjük, írja hozzá, hogy a kép hol, melyik kiállításon és/vagy mikor készült.
X úrral felvettük a kapcsolatot és beleegyezett, hogy a róla készült képeket nyilvánossá tegyük.
A képeket a Bent a térben kint a képből c. kiállítás keretein belül, szeptemberben, a Trafó galériában mutatjuk be.

Email-cím melyen a képeket fogadjuk: gergely.laszlo AT gmail.com
Posta cím: 1136 Budapest, Gergely Győző utca 3/b
Előre is köszönjük közreműködésüket! László Gergely & Rákosi Péter

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,501RajongókTetszik
197KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles